Puoli vuotta

18/09/2009

IMG_2158-200x300.jpg

IMG_2158Hui kuinka aika juoksee… pieni tuhiseva vastasyntynyt on muuttunut touhukkaaksi vauvaksi yhdessä hujauksessa. Tänään tasan puolivuotias.

Maailmaa katsellaan pääosin konttausasennosta. Vielä ei eteenpäin päästä, mutta ihan pian mennään ja lujaa. Parasta on kun isoveljet pelleilee ja niiden jutuille nauraa kikatetaankin niin, että kokonaiset kuusi hienoa hammasta vilkkuu. Kasvettu on hyvin rintamaidolla, ehkä jo viikonloppuna maistellaan hiukan bataattia. Mainioita nämä puolivuotiaat!

Hassua, miten jokainen lapsi onkin niin erilainen. Erilaiset tavat, erilaiset tarpeet ja aivan erilaiset luonteenpirteet. Jotenkin sitä kuvitteli, että kun perheeseen tulee neljäs lapsi, niin kaikki on jo tuttua. Niinpä vaan meillä on ensimmäinen vauva, joka syö peukkua, ei vielä ryömi 6kk ikäisenä, ei vielä ainakaan vierasta ketään. Ja lisää ihania, ihan omia juttuja paljastuu vuosien karttuessa.

Niin ja se äidin toinen “vauva” täyttää tänään 3-vuotta. Niistä kemuista myöhemmin sitten lisää minityylin lastenjuhlat-sivuilla.

IMG_2127

IMG_2145

4 Comments

 1. Vastaa

  diina

  ihana puolivuotias . Onnea ! Ja mistä tuo vaaleansininen pipo ? hieno .

 2. Vastaa

  Heini

  Lakki on Pikkustikkarin. Asusteihanuuksia saa toiveiden mukaan tilattua täältä: http://www.pikkustikkari.fi

 3. Vastaa

  Miikkis

  Soma tapaus tämä teidän puolivuotias 🙂 Onnea puolikkaasta ikävuodesta! Omamme kuopuksemme saavutti saman etapin kaksi päivää sitten. Ja samaa täytyy todeta ihmetellen: erilaisia ovat! Ensimmäinen vauva meillä, joka ei oikein viihdy rinnalla, syö valtavia määriä soseita jo puolivuotiaana (tai ylipäätään diggailee soseita!), ei valvota öisin, nukkuu hyvin myös päivällä, eikä täysillä konttaa ja nouse pystyyn, kuten sisaruksensa. Mutta hurjaa vauhtia ryömii, joten perästä tullaan ja isompien lelut ovat vaarassa! Puolivuotiaat ovat niin ihania!

 4. Vastaa

  Nina

  Onnea teidän päivänsankareille!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *