Pupuja ja pilviä – Me&I-uutta

01/10/2009

11 Comments

 1. Vastaa

  Maria

  En ole koskaan ymmärtänyt noita vaatteita. Nuokin näyttää aivan yöpuvuilta, eikä miltään muulta.

 2. Vastaa

  Maria

  Hih, kävimpä sitten sivuilla ja nuo pupujutut onneksi olikin yöpukuja 🙂

 3. Vastaa

  Krisse

  En ymmärrä minäkään noiden vaatteiden suosiota… Löydän todella monelta vaatemerkiltä kivemman näköisiä vaatteita kun nuo ovat.

 4. Vastaa

  Sara

  Tuo vauvan pilvihaalari on hirmu söpö!

 5. Vastaa

  Elina K

  Mäkin olen aina miettinyt, että mikä saa ihmiset ostamaan noita:D Joukkohysteria? kun ollaan kutsuilla ja muutkin ostaa, niin kai ne sitten on hienoja ja pitää itsekin ostaa? Ei vaan, makuja on monenlaisia, kaipa näistä toiset tykkää ihan oikeasti… Mutta musta ne tosiaan kans näyttää yleensä yövaatteilta. Noissa uutuuksissa tosin oli pari ihan kivaa juttua: vihreä pilvipaita ja pilviolkainhousut. Samoin ne olkainhousut, joissa on pupu takapuolessa on musta ihan söpöt:)

 6. Vastaa

  Päivi*

  Meillä on muutamia Me&I vaatteita, ja tykkään niistä kun saa muutakin kuin tytölle vaaleanpunaista ja perhosia tai sydämiä ja pojalle sinistä tai pääkalloja. Reippaita värejä ja kivoja kuoseja.

 7. Vastaa

  Ansku

  ME&I suurkuluttajana yhdyn tuohon edelliseen, reippaita värejä ja kuoseja 🙂 Ihania,, vahtelua vaaleanpunaiseen mutta kuitenkin tyttömäisiäkin löytyy. Laadullisesti hyviä ja ennen kaikkea lapset tykkää, mukavia päällä ja lapsellisia 🙂 🙂

 8. Vastaa

  Mariam

  Meillä on Me&I:lta ainoastaan yksivärisiä frotee ja plyshi housuja + parit farkut ja ovat kyllä huippulaatuisia. Ja parasta on, että sopivat meidän laiheliineille täydellisesti.

 9. Vastaa

  Kirsi

  Itse tykkään myös! Meillä myös paljon Meandin vaatteita, mutta valitettavasti olen viime aikoina törmännyt useammin kuin kerran keskusteluun Meandin laadun mahdollisesta heikkenemisestä. Esim. paitojen ruskea väri haalistuu paidan hintaluokkaan nähden nopeasti jo parissa pesussa. Samoin Meandin ottama laskutuslisä on saanut kritiikkiä: sitä on pitänyt maksaa, vaikka vaihtoehtoina ei ole ollut kuin laskulla maksaminen. En tiedä, onko tämä käytäntö jo ehtinyt loppua.

  No, joka tapauksessa Meandi tarjoaa omaan makuuni sopivia kivoja värejä ja kuoseja!

 10. Vastaa

  Irene

  Itse tykkään.
  Trikoissa on mun mielestä laatu ollut vaihtelevaa (meillä varmasti yli 30 trikoista vaatetta me&i:lta), mutta velour on ollut aina tosi laadukasta. Tilasin näistäkin paidan ja tunikan molemmat jo!

 11. Vastaa

  Finette

  Musta me&I:lla oli ensimmäisessä Suomeen tulleessa mallistossa ihan kivoja juttuja, mutta nämä kuvat ja muutamat muut edelliset mallistot, niin en todella ostaisi mitään… Nuo mekot näyttää tosiaan yöpaidoilta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *