Puuhavinkki -Raapusteluja

26/10/2009

raapusteluja-225x300.jpg

raapustelujaAkateemisesta kirjakaupasta löytyi varsin mielenkiintoinen värityskirja. Japanilainen Taro Gomi on rakastettu japanilainen lastenkirjankuvittaja ja Raapusteluja teki hänestä myös kansainvälisesti tunnetun.

Raapusteluja ei olekaan mikä tahansa värityskirja vaan oikeastaan kirjassa on “alkuja”, joita lapsi voi jatkaa piirtämällä, värittämällä ja luomalla mielikuvitustaan käyttäen. Kirjasta löytyy mm. seuraavaa “riipust pyykit narulle kuivumaan”, “Piirrä bussiin matkustajia”, “Piirrä ihmisiä nousemaan portaita” ja “Piirrä eläimiä, jotka asuvat maan alla”.

Oikeasti tosi hauskaa puuhaa, ainakin meillä tykätään! Kuvia kirjassa on yhteensä yli 360 sivua, joten puuhaa riittää vähän pidemmäksikin aikaa.

2 Comments

  1. Vastaa

    -päivi-

    Wou ! Onpas mielenkiintoisen oloinen puuhakirja ! Pitääkin poiketa Akateemiseen ja etsiä pojille tuollainen – meillä kun kovasti tykätään piirrellä ja väritellä.

  2. Vastaa

    Susan

    No tämä piti heti hommata! Poikani eivät nimittäin ole mitenkään erityisen innostuneita piirustamisesta, joten ajattelin että josko tämä innostaisi. Ja näin kävi! Ihana erilainen väritys/piirustuskirja!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *