Pyöräillen

20/04/2011

pyora.jpg

pyora

Keväisin kun muut hakevat pyöränsä esiin talviteloilta on minun omani  jäänyt odottamaan  varaston perukoille. Syynä tähän on kammoni pyöräilyä kohtaan, joka sai alkunsa muutama vuosi sitten, kun auto ajoi minun ja pyöräni päälle. Törmäyksestä selvisin melko lievin fyysisin vammoin, mutta  pelko pyörän satulaan nousemisesta on ollut sitäkin suurempi. Pari vuotta sitten hankin uuden Nopsan citypyöränkin voittaakseni pelkoni, mutta pyörä hohtaa edelleen uutuuttaan.

Tänä keväänä päätin tarttua härkää sarvista ja nousta satulaan. Meillä kolme vanhinta ovat jo taitavia pyöräilijöitä, joten mielellään kulkevat erilaisia matkoja pyöräillen ja tähän mennessä olen koittanut juosten epätoivoisesti pysyä perässä.   Myös koko perheen yhteiset pyöräretket ovat ollet mielessä jo pitkään. Tästä syystä hankimme pyörääni istuimen Kuopukselle. Meidän valintamme oli Hamaxin smiley. Istuin vaikuttaa tukevalta ja helppokättöiseltä. Hankimme myös ylimääräisen kiinnitysosan, jotta istuimen vaihto mieheni pyörään onnistuu helposti.

Täytyy myöntää, että pyöräily on aikas kivaa. Paljon mielummin tulee lähdettyä raittiiseen ilmaan polkemaan kuin salille spinning-tunnille. Eikä tarvi enää juosta verenmaku suussa lasten perässä, pyörällä pääsee helpommin!

pyora2

pyora4pyora3

3 Comments

 1. Vastaa

  Ansku

  Tahtoo myös pyöräilemään =) Mistä ostitte istuimen??

 2. Vastaa

  Heini

  Ansku, istuin ostettiin Tampereelta Lielahden Intersportista. Sieltä saatiin pyöräostoksiin ehdottomasti parasta palvelua 🙂

 3. Vastaa

  Lina

  Hei, haluatko kertoa enemmän siit sun onnettomuudesta?
  Missä sun oma kypärä?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *