Reiman kevättä

03/02/2010

re1.jpg

re1

re2re3

Reiman nettisivut päivittyvät kevätkuosiin piakkoin, mutta minityyli kurkkasi jo vähän muutamaa mallia. Tuo raitatakki näyttäisi tosi kivalta, mutta myös se violetti aiemmin nähty, jossa oli ympyröitä…

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

13 Comments

 1. Vastaa

  Laura

  Raitatakki on tosi kiva, onko sitä “poikaväristä”? Kaikki muu menee takkivärinä pojalle, mutta ei pinkki.

 2. Vastaa

  Kipa

  Hienoltahan nuo näyttää mutta ovat myös hintavia! Toivoisinkin minityylin väeltä postausta halvemmista välikausi vaatteista,ehdotuksia,vinkkejä. Kaikilla ei ole varaa reimateciä,tikettiä yms.ostaa…varsinkin jos lapsia on monta.
  Vaikka sanotaan että meneehän se seuraavallekkin,ehkä mutta silti itse en laita monta sataa euroa lasten ulkokamppeisiin…
  Kiitollisena jään odottamaan… 😉

 3. Vastaa

  Eppu

  Komppaan Kipaa 🙂 Olen toivonut tätä ennen ja toivon edelleenkin: vinkkejä äideille, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua käyttää suuria summia lasten pukemiseen, mutta Tarjoustalo-tyyli ei kuitenkaan innosta. Siis toivotaan: parhaat ale-vinkit, kirppisvinkit, parhaat hinta-laatusuhteet… Kiitos!

 4. Vastaa

  Johanna

  Kaikilla ei tosiaan ole varaa / intoa laittaa montaa sataa lasten varusteisiin. Vaikka olemmekin suht hyvätuloisia, ei meillä osteta uusimmista mallistoista normihintaan oikeastaan mitään vaatetta lapsille. Kannattaa olla ennakkoluuloton, voihan sieltä Tarjoustalostakin löytää esim. kivat ulkoiluhousut, kumisaappaat tms. Alennusmyynneistä löytää myös paljon hyvää vaatetta. Itse satsaan usein parempiin vedenpitäviin housuihin, takki voi sitten olla pelkästään vettähylkivä. Ostan usein melko reilua kokoa (esim. takit meillä usein käytössä 2 vuotta), siinäkin säästää.

  1. Vastaa

   Laura

   Kiitos palautteesta, paneudumme asiaan.

   Ulkovaatteet ovat olleet aina ne, joista meillä ei ole tingitty. Ne ovat lapsen työvaatteita niin kotihoidossa, päiväkodissa kuin koulussakin.
   Olen vuosien varrella oppinut hyödyntämään alennus- ja ystävämyynnit, kavereiden & sukulaisten pieneksi jääneet sekä kirpparit.

   Välikausivaatteita saattaa löytää juhannuksen jälkeen aleista.

   Pk-seudun kirppiksistä/second hand shopeista mainitsisin Akselin Mankkaalla, Villa Lyhdyn, Kruunukirpun, TuiTuin Lauttasaaressa sekä Töölössä sijaitsevan Päivin Puodin.

 5. Vastaa

  iita

  Tässä asiassa olen kyllä Lauran kanssa täysin samoilla linjoilla, ulkovaatetuksissa ei meilläkään tingitä. Pihistelen sitten mielummin omista menoista ja mieliteoista jotta lapsella olisi kunnos varusteet. Nyt kun on kauppoihin tullut uudet mallistot esille niin varmasti monet putiikit myyvät edelliskauden malleja ihan hyvällä alella. Joten kannattaa varmaan kierrellä kauppoja läpi niin varmasti voi löytää lapselleen huippulaatua vähän halvemmalla.

 6. Vastaa

  Dagmar79

  Myöskään minä en lasten ulkoiluvarusteissa suostu laadusta ja toimivuudesta tinkimään, mutta itselleni kelpaa hyvin edellisten kausien mallistot, niitä kun saa kauden lopuksi usein 1/2 hintaan tai jopa alle. Nytkin ostin 4-vuotiaalle esikoiselle ensi talveksi Reima Kiddo toppapuvun vedenpitävillä housuilla -50% eli 49,50 taisi jäädä hintaa.

  Samoin laadukkaita kenkiä saa usein hyvillä alennuksilla, esim.
  http://www.barnskospecialisten.se/webbshopen.aspx
  myy eilisestä alkaen KAIKKI kävelykengät, myös Goret yms., 199 kruunua eli noin 20 €, isommat koot olivat eilen illalla jo aika lopussa, mutta pieniä (esim 22) kokoja löytyi vielä useita malleja eli nyt kannattaa tilata kevääksi goret tai kävelykengät. Itse tilasin 4-veelle Eccon nahkaiset goret (ovh 80€) ja villasekoitesukkia 🙂

 7. Vastaa

  Anu

  Jos käytän aasinsiltana edelliskauden mallistoa ja sitten aiheena ollut Reimaa, niin varoituksen sana:
  “Kiitos palautteestanne. Pahoittelemme, että tuotteistamme on ollut Teille harmia. Viemme tietoa reklamaatiostanne laatuvastaavalle, jotta hän voi informoida meille niitä valmistaa yritystä näistä vetoketju asioista. Ja he voivat osaltaan tarkistaa tuotantoaan ja sitä mikä vetoketjuissa voi aiheuttaa tuon aukeamisen. Takki josta mainitsitte on kuitenkin jo edellisen sesongin tuote ja näitä emme ole enää katsoneet, että ne kuuluvat korjauksen piiriin.”

  Tämä oli meillä vuosien varrelta neljäs Reiman takki tai haalari, josta petti vetoketju, vaikka vaate on muuten kunnossa. Koska Reiman mukaan vaatteen tarvitsee kestää vain yhden sesongin (entäs kun tosiaan ostaa jo valmiiksi edellisen sesongin vaatteita, niidenkö ei tarvitse kestää ollenkaan?) ja meillä on kolme lasta, en viitsi enää ottaa riskiä. Olen reklamoinut vetoketjuista ennenkin, mutta ei ole näköjään paremmiksi muuttuneet. Ihme juttu, että mistään muusta merkistä en muista nimenomaan vetoketjuongelmia?!?

  _Laatuun_ yritetään satsata täälläkin.

 8. Vastaa

  Miikkis

  Köyhän ei kannata ostaa halpaa, pätee mielestäni lasten ulkovaatteisiinkin – siis jos halpa on synonyyminina huonolaatuiselle. Minäkin pidän tärkeänä, että lapset voivat ulkoilla säässä kuin säässä mukavasti ja lämpimästi. Panen vaatteiden valinnassa painoa kestävyydelle, toimivuudelle mutta myös ulkonäölle – kivempihan kauniita lapsia on katsella 🙂 Pyrin hyödyntämään alemyynnit, kierrättämään lapselta toiselle a suhtautumaan merkkiennakkoluulottomasti. Kaikenlaista on kokeiltu Cittarin Ciraffista Ticketin Functional-mallistoon. Käyttötarkoitus, hinta ja laatu määräävät valinnan: autoilutakin ei tarvi kestää vettä ja tuulta, peuhuhaalarin ulkonäkö ei taas ehkä ole se kaikkein keskeisin piirre… Ostopäätösten teko on tasapainoilua eri seikkojen välillä. Tavoitteena on ostaa kohtuuhintaista ja hyvää, mutta saatanpa joskus ostaa täysihintaisena kun jotain oikein täydellistä sattuu kohdalle 😀

  Merkkisokea ei kannata olla. Reimatec ei ole välttämättä laatua eikä Ticket kallista (jos ostaa alehintaan ja kestää lapselta toiselle). Lindexiltä voi löytää kelpoja ulkoiluhousuja, joita raskii ostaa useammat, kun hintaa on 16,95€/kpl. Seuraksi on ehkä varaa ostaa joku fiinimpi merkkitakkikin vielä 🙂

  Meillä siis perheessä kuusi lasta vaatettavana 0-16v ikäistä ja vain yksi tienaaja, joten hintaa _ja_ laatua on pakko katsoa. Mutta muotiakin seuraan kiinnostuneena! Minusta on pelkästään kivaa, että Minityyli esittelee myös niitä hinnakkaampia vaihtoehtoja, joihin itsellä ei välttämättä ole varaa. Hauskaa, että tällainen tavallinenkin tallaaja pysyy trendin aallonharjalla ;-D Kiitos postauksista!

 9. Vastaa

  Dagmar79

  Onpas ikävä tuollainen “uusiutuva” vika ja Reiman suhtautuminen asiaan. 6 kk tuotteen_ostosta_ on kuitenkin vastuuaika 🙁 Meillä ei Reimaa ole montaa tuotetta aiemmin ollut, mutta niissä muutamissa vetoketjut ovat toimineet hyvin. YKK:n ketju näyttäisi ainakin Kiddossa olevan.
  (Miehen vanhassa talvitakissa vetoketju aukesi aina keskeltä, mutta kävin vaihdattamassa vetimen suutarilla muutamalla eurolla ja ketju toimi sen jälkeen moitteetta.)

 10. Vastaa

  Nina

  Nuo kuvat näyttävät ihan kivoilta. Satuin eilen pyörähtämään Stockan isojen puolella ja voi kiesus niitä Reiman vetimiä. Joko mulla on huono huumorintaju tai sitten Stockan sisäänostajalla todella kiero…

  No, samapa se, ei ne meillä käyttöä kestäisi kuitenkaan, mutta taaperolle voisin harkita.

 11. Vastaa

  Sari

  Meillä on lapsilla (2 kpl, tyttö ja poika) käytetty tosi paljon Reimaa seka Reimateciä. Ja ollaan tykätty niin paljon ettei muita merkkejä ole ollut tarvis vertailla. Ja ollaan pyritty käyttämään molemmilla lapsilla mikäli vain värit sallii 😉 Mutta nyt harmittaa tosi paljon kun tälle keväälle meni jo kolmannesta Reimatecin takista vetoketju (yksi talvitakki, kaksi välikausitakkia). Laitoin viestiä asiasta tehtaalle ja sain sanatarkasti saman vastauksen kuin Anu 4.2.2010. No, enää ei tule yhtään Reimaa meidän talouteen. Ei ainakaan takkia. Harmi sinänsä kun muuten ollaan merkistä tykätty niin nyt pitää aloittaa alusta ns lempimerkin metsästys.

 12. Vastaa

  Mari

  Kiinnostukseni heräsi suutarin hinnasta (joku mainitsi että miehen takin vetoketjun vaihto pari euroa..), missä päin saa vetoketjun vaihdon muutamalla eurolla? Voistko laittaa tänne yhteystiedot, tarve olisi vaihtaa useampi vetoketju laukkuihin. Kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *