Reiman syksy ja talvi

01/07/2010

8 Comments

 1. Vastaa

  Salla

  Raitoja siis ainakin tulossa, jihaa!

 2. Vastaa

  Hanna

  Mahdanko olla ainoa – ei nappaa nämä talvikuvat yhtään kun kesä vasta alkoi?! Sinänsä ihan kivoja vaatteita, mutta ei please vielä näitä. Nautitaan nyt kesästä, kun se vihdoin on tullut.

  1. Vastaa

   Laura

   Hanna, kiitos palautteesta. Ollaan toki pääosin kesämeiningeissä vielä, ei hätää. Hiukan on väliin tarkoitus laittaa ensifiiliksiä tulevasta syksystä innokkaimpien ulkovaatefanien iloksi.

 3. Vastaa

  Anu

  Meille ei koskaan enää tule Reimaa – usko on mennyt lopullisesti. Niin kauan kuin keskittyvät kuoseihin, mutta vetoketjut brakaa aina vaan vuodesta toiseen mallista riippumatta, saavat suunnitella muille. Minua ei yhtään lohduta jaellut lapsimessuliput; haluan toimivat ulkovaatteet! Niistä maksan.

 4. Vastaa

  Ninsku

  Ihana tuo raidallinen takki, ihanat värit. Toivottavasti tuolla kuosilla ja värillä löytyy myös haalaria. Ensi talven haalari on kyllä jo ostettuna, mutta taitaa TAAS käydä niin, että tulee ostettavaksi uusi, uudesta mallistosta :o)

 5. Vastaa

  marjuli

  Nää on just parhaita nää talvimallistojen kuvat, lisää lisää!

 6. Vastaa

  matomatal@

  Siis vähän vaikeaahan se on tällaisella helteellä eläytyä talveen, lumeen ja pakkaseen, mutta kuvia voi aina katsella:) Tosin nämä kuvat eivät ainakaan minussa mitään aaltoliikettä saa aikaan, jokseenkin pliisuja värejä -ja muutenkin vähän plaah. Muuten minulla ei Reimasta ole valittamista, muutamia vk-vaatteita on ollut ja niissä ei mitään moitittavaa. Mutta vähän enemmän värejä ja kuvioita tai jotain(?) olisin kyllä kaivannut.

 7. Vastaa

  Riikka

  Ihana tuo raidallinen!!
  Toivottavasti tulee myös haalarina…
  Olis ehkä pakko hankkia. Vaikka pari käytettyä haalaria onkin jo jemmassa….

  Täällä jo mieli syys- ja talvivaatetuksessa, että ihan kiva nähdä pilkahduksia tulevasta.
  Tänään juuri lahjoin lapset muumitikkareilla sovittelemaan ensi talven toppajemmoja. Kolmenkympin helteessä…..

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *