Reiman talvi 2009-2010

08/07/2009

reima1 - Reiman talvi 2009-2010

Minityylin esittelyvuorossa Reiman talvi 2009-2010. Miltä näyttää uusin Reimatec..?

Tältä!

Ja myöhemmin vielä lisää, ainakin isompien lasten vaatteita ja asusteita.

reima1reima2reima3reima4reima5reima6reima7

kuvat: Reima

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  marjuli

  Oho, kylläpä Reima yllätti! Ihan erilaista kuin ennen, vihdoinkin! Etenkin tuo vauvan toppapussukka ja pojan otus-takki & oranssit housut jäivät positiivisena mieleen 🙂

 2. Vastaa

  Mariam

  Ihan ok, mutta yksivärisyys miellyttää itseäni edelleen. Tuo tytön violetinsävyinen haalari muistuttaa muuten kovasti viimetalvista Travallen (?) haalaria…

 3. Vastaa

  anana

  On Reima uudistunut, pisteet siitä. Ötökköhaalari on hauska vaikka ei meidän. Liila taitaa olla nyt kovasti tulossa… ei ole meidän väri mutta saa nähdä tottuuko silmä 😉
  Mitenhän on materiaalien kanssa, viime vuosian on tainnut laatu heikentyä aika lailla. Toivottavasti siihenkin on tullut uudistusta.

 4. Vastaa

  Henna

  Ihan kivaa, mutta hieman liian lilahtavaa minun makuuni. 😉 Toivoisin minäkin laadun parantuneen, sillä valitettavasti täytyy kyllä tunnustaa, että Reimaa en varmaankaan enää uutena osta, ellei materiaali housuosan polvien (ja pepunkin) kohdalla vaihdu. Meillä sekä tyttö että poika (alle kouluikäisiä molemmat) saavat housuosien polvet rikki ensimmäisellä kaatumisella. Tosin positiivista on se, että Reimalla on mahtava palvelu ja ohjeet ja kankaat ym. korjaukseen lähetettiin nopeasti reklamaation jälkeen. Siitä iso plussa kotimaiselle valmistajalle!!!

 5. Vastaa

  Krisse

  Tosiaan ensimmäisen kuvan violettihaalari ja toiseksi viimeisen kuvan pinkki/harmaa-haalari ihan kuin Travallen Remuja! Yllättävä veto, mutta ei mielestäni positiivinen..

 6. Vastaa

  Marjuli

  Mistä nämä kuvat muuten löytyvät, kun en Reiman sivuilta löydä…

  1. Vastaa

   admin

   Hih, minityylin kristallipallosta. Ei vaan, kuvapankista taisi Sari napsaista.

 7. Vastaa

  Misupai

  Ei kyllä näiden kuvien perusteella tullut pakkosaadahetimulle-fiilistä. Liian paljon violettia ja kirjavaa, varsinkin pojan ötökkätakissa. Tosin tässä varmasti vain osa väreistä, joten vielä en sano lopullista kommenttiani, odotan täyttä mallikuvastoa väreineen. Harmittaa vain, jos on tosiaan noin violettivoittoista, niin mistähän meille sitten haalari löytyy… Yksi punainen haalari jo on, olisi kiva jos toinen olis sellainen, että asusteet sopisivat kahteen haalariin keskenään.

 8. Vastaa

  Alia77

  Ohhoh :)! Ihana pallohaalari ja tykkään ihan toooosi paljon tuosta musta-pinkki-harmaayhdistelmästä..ihanaa vaihtelua tuohon .pun/muta-yhdistelmään!!Hetken katsoin, että Minymon ensi talven haalari(joka on ihan syötävän suloinen!!) on eksynyt Reimojen sekaan..ovat meinaan melko saman näköisiä,hiukan eri värejä :)).Hyvännäköisiä ja kuosien vaihtelusta plussaa :).

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *