Reissumekot ja muut

19/06/2017

Unknown 6 - Reissumekot ja muut

Olen höpöttänyt täällä blogissa ja ennen kaikkea livenä meidän risteilymatkasta ihan kyllästymiseen asti. Talvi oli jotenkin todella pitkä ja ankea, ja kaipuu aurinkoon ja lämpöön on ollut kova, siksi olen odottanut matkaa kuin kuuta nousevaa.

Pakkaushommat alkavat tosin viisihenkisessä perheessä olla sen luokan operaatioita, että ääntä korottamatta ei meillä siitä selvitä. Poikia pitää komentaa monta päivää aloittamaan omien tavaroiden ja vaatteiden pinoaminen, ja silti pyykistä löytyy joka ainoa kerta joku lempparipaita, joka pitää ehdottomasti ottaa mukaan. Isompaa huolettaa enemmän onhan laivalla tarpeeksi hyvä netti.

Minni sen sijaan on jo kaksi viikkoa fiilistellyt mitä mekkoja hän aikoo ottaa matkaan mukaan.

Unknown 6 - Reissumekot ja muut

Unknown 7 - Reissumekot ja muut
Merihenkiset mekot. Tämä onkin hauska juttu, sillä purjehtijatyyli ei yleensä oikein iske. Nämä sen sijaan ovat tosi söpöjä. Vasemmalla Billieblush (ostettu Little Copenhagen -liikkeestä Töölöstä), jonka nähdessäni kiljaisin riemusta. Mikä täydellinen laivavaate! Teeppariyläosa tekee mekosta rennon, mutta överi tyllihelma lentää pyörähtäessä upeasti. Niin Minni! Oikeanpuoleinen kaunotar on löytö Lattemamman kirpparilta. Sofian äiti on tuonut sen Ranskasta, merkki tuntematon. Mekon henkselit menevät selästä ristiin ja ovat säädettävissä, joten pitkäikäinen käytössä.

Unknown 8 - Reissumekot ja muutWheatin vaaleanpunaiset unelmat, saatu Nona K -liikkestä. Mekoissa on sama malli, mutta toinen on överi ja toinen vähän hippi. Tyllimekko on Wheat Disney -mallistoa ja juuri sellainen, jossa voi liihotella juhlissa. Tämän neiti haluaisi päälle joka päivä, miksiköhän?  Toinen mekko on taas juuri se kesämekko, jonka voi pukea tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Menee rannalla, mutta myös vaikka synttäreille. Pieni ryppyisyys plussaa.

Unknown 9 - Reissumekot ja muut

Nämä mielettömät luomukset ovat Mayoral -merkin mallikappaleita, saatu Bobosta. Bobo järjestää säännöllisesti ystävämyyntejä, ja nykyisin säntään aina katsastamaan tyttöjen Mayoralit, sillä mallistossa on aina juuri sopivan övereitä juttuja, joita suomalaiset sisäänostajat eivät yleensä ota kauppoihin.

Turkoosi hörsylähelmainen on Minnin mielestä tietenkin Elsa-mekko, ja siksi yksi lemppareista. Kukallisessa mekossa on avoin selkä ja selässä rusetti, niin söpö.

Unknown 10 - Reissumekot ja muut
Nämä mix & matchit myös Mayoral -mallikappaleita. Merenneito-Barbiet kulkevat aina mukana reissuissa.

Näiden lisäksi on tietenkin pakattu jättimäärä biitsiasusteita, niistä voisin tehdä postauksen matkan jälkeen.

Ihanaa vihdoin kesältä tuntuvaa viikkoa!

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *