Ristiäistunnelmia

27/04/2009

ristiaiset-547x1024.jpg

ristiaisetMeillä oli eilen  suuri päivä, sillä vietimme pienen poikamme kastejuhlaa. Lähisuvun kesken, omassa kodissamme vietetty juhla oli kaunis ja herkkä, jonka kruunasi kaunis keväinen auringonpaiste. Tunnelma oli juhlava, mutta samalla sopivan rento. Juuri niin kuin pitikin.

Kastemekkona oli perinteisesti suvun kastemekko, joka päällä nimensä on saanut lähes kaikki oman sukuni vauvat jo kolmessa polvessa. Perinnemekossa on jotain erityistä taikaa ja siitä syystä en koskaan edes harkinnut oman puvun hankkimista.

img_0676 Vauva käyttäytyi juhlissaan melko tyynesti ja rauhallisesti. Kuultuaan nimensä, nukahti ilmeisen tyytyväisenä kummitätinsä syliin.

Poikien juhlavaatteet on Serendipityn kevään mallistosta. Halusin pukeaa koko veljessarjan samanlaisiin ja heidän mallistostaan löytyi isoveljille paidat ja vauvalle haalarihousut. Omaan makuuni aivan täydelliset niin malliltaan kuin väriltäänkin ja sopivat loistavasti rentoihin juhliimme.

pojatkaikki

Juhlapöydän tarjoiluista saan kiittää ihania sukulaisiani, jotka riensivät apuun pikaisella aikataululla järjestettyihin ristiäisiin. Omalle vastuulle jäikin leipomusten osalta vain juustokakun loihtiminen. Kaikin puolin onnistuneet, meidän näköiset  juhlat!

ristiaiset6

7 Comments

 1. Vastaa

  inkamaria

  ihania ristiäistunnelmia ja -kuvia. meilläkin on neljä poikaa. onnea koko perheelle!

 2. Vastaa

  eeva

  Onneksi olkoon vaaville :)!
  Ihanat vaatteet, mutta entäs se nimi :)?

 3. Vastaa

  Hanna

  Ihania kuvia ja tunnelmia ja onnea pienelle nimestä! Heini, saako noita Serendipityn vaatteita tilattua netistä? Meillä on kesällä tulossa serkun rippijuhlat, oman vauvan ristiäiset ja kavereiden häät, joihin pitää miettiä juhlavaatteet. Vajaa 2 v. pojalla on Riihipeikon pellavaiset haalarihousut, mutta niiden alle tarvitsisi kivan mutta juhlavan paidan.

 4. Vastaa

  Tanja

  Nyt vasta tajusin, että mehän ollaan Heinin kanssa tavattu Me&I-vaatteita katselemassa. Täältä toki tiesin, että neljäs poika tuli ja samaa kuulin yhteiseltä tutultamme.

 5. Vastaa

  Heini

  Hanna, Serendipityn vaatteita saa Suomesta täältä:
  https://www.meandmama.fi/

  Siellä ei kuitenkaan ollut haluamiani vaatteita/kokoja ja tilasin Tanskasta: http://www.vismaa.dk/
  Aivan loistavaa palvelua sain täältä kokoasioissa ja muuten. Meillä ristiäiset tuli tosi lyhyllä varoitusajalla ja Tanskasta vaatteet tulivat erittäin nopeasti ja ehti kuin ehtikin ajoissa. Aivan ihania vaatteita!

 6. Vastaa

  rumbo

  Onnea koko perheelle! Ihanat vaatteet tosiaankin. kaikki niin ihanasti samanlaisissa!

 7. Vastaa

  ninnu

  Suvussa kulkeva ristiäismekko on hieno juttu, meillä on tämä polvi tehnyt vaan niin potrakoita poikia, ettei alunperin tyttövauvalle tehty mekko ole mahtunutkaan. Olis ollut niin ihana omalla pojalla käyttää sitä mekkoa missä minut on kastettu :/

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *