Robin Hood Kunnaksen silmin

19/09/2009

rh.jpg

Mauri Kunnas on suomalaisten lasten satusetä, jonka uutuutta odotetaan joka rhvuosi monessa kodissa. Meille nykylasten vanhemmille niin Kunnaksen Joulupukki ja Koiramäen elämäkin ovat tuttuja jo omasta lapsuudesta, ja ainakin meillä koko perhe odotti kiivaasti Kunnasmaista Robin Hoodia ilmestyväksi.

Robin Hoodinhan tietysti tuntevat kaikki. Hän on se Sherwoodin metsien lain­suojaton, joka varastaa rikkailta ja antaa köyhille. Ja on iloisine veikkoineen jatkuvalla sotajalalla Nottinghamin sheriffin kanssa.

Hassun hauska uusi Hood seikkailee ystävineen herkkujen perässä, jättää ilkeän sheriffin ilman herkkkuja ja tarkkana ampujana täräyttää nuolensa inhottavan ilkimyksen takalistoon.

Hauskoja yksityiskohtaisia kuvia ja ratkiriemukasta kerrontaa olisi seurannut vaikka tuplasti pidemmän kirjan verran, mutta mainio tämäkin.

MAURI KUNNAS: ROBIN HOOD

Otava 2009

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Päivi*

    Oi vitsi, en tiennytkään että tämä on uuden kirjan teema. Taatusti hauskaa lukemista ja katseltavaa, taattua Kunnas-laatua.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *