Rose Lille – uutta

31/08/2009

300f479159.jpg

300f479159Viime keväänä kirjoittelin valloittavasta tanskalaisesta lastenvaatemerkistä Rose Lillestä. Nyt merkiltä on ilmestynyt uusi ihastuttava ja tuttuun tapaan vanhan ajan henkeä henkivä mallisto. Nyt uutuutena vaatteita myös äideille. Täytyy sanoa, että kerrankin poikien mallisto pesi tyttöjen malliston mennen tullen ja muutaman ihanuuden sorruinkin tilaamaan pojilleni.

Neulevaatteisiin hullaantuneen on helppo ihastua merkin vaatteisiin. Meillä on nyt ilmojen viiletessä ollut käytössä edellisen malliston neuleasu ja voi kuinka suloinen se onkaan vauvan päällä.

10ff6c36e116e3f7c28350e6199793d3069cd4fc

Kuvat: Rose Lille

7 Comments

 1. Vastaa

  A-L

  Iltaa 🙂
  Apua, tänne ei uskalla kohta enää kurkata kun löytyy niin paljon uusia ihanuuksia!!! Todella kauniita lastenvaatteita, täysin uusi merkki minulle… Eikun tilaamaan 😉
  A-L

 2. Vastaa

  Laura

  Ihan sama kävi mielessä, että täytynee estää pääsy tähän blogiin, kun aina löytyy kaikkia ihanuuksia, jotka on pakko saada. Aivan valloittavan ihania vaatteita taas ja saan olla tosi tiukkana, jotten tilaisi mitään… Etenkin nuo neuleasut ovat aivan vastustamattomia!!! ja ihanat värit kaikissa vaatteissa 🙂

 3. Vastaa

  Sanna

  Tosi kauniita, itse kyllä tykkäsin todella paljon noista tyttöjen mekoistakin, poikien vaatteet ei ollut yhtään oman tyylisiäni, itse kun en pidä noista “eemeli-myssyistä” ja vanhasta tyylistä 🙂 mutta ihania, ja myös itselle kelpaisi äitien mallistosta kyllä mekko 🙂

 4. Vastaa

  iita

  Voi vitsi miten kauniita! Haluisin kyllä tilata vauvalle puolet tuosta tyttöjen mallistosta 🙂 Ihanaa vaihtelua nykyisiin lastenvaatteisiin, ja nuo on niin tyylikkäitä että menis hyvin juhlavaatteena.

 5. Vastaa

  emppu

  Onko kokemuksia näiden mitoituksesta? Mietin, että ottaisinko 2v tytölle ( joka käyttää 98cm vaatteita muuten) 2/3v koon vai jopa tuon 3/4?
  Lisäksi mietin noita postikuluja, että onkohan todella ainoa tilaustapa suoraan tuolta tuolla yli 27e postimaksulla..? Ilmeisesti siis vakuutettu paketti, mutta lähettävätköhän myös normihintaisena vakuuttamattona, tästä ei ollut ainakaan sivuilla mitään mainintaa. Tai löytyykö jällenmyyjiä, kenellä olisi pienemmät postikulut?

 6. Vastaa

  Heini

  Emppu, itse tilasin 98cm vaatteita käyttävälle pojalleni 3/4 koon, sillä mun kokemuksen mukaan ovat mielummin pientä kuin suurta kokoa. Juuri tuosta koosta ei ole kokemuksia, mutta esim. meidän vauva käyttää kokoa 74cm ja Lille Rosen vaatteista 74/80 on just passeli.

  Mä oon tilannut paketit ilman seurantanumeroa. Riittää, kun kirjoittaa sen viestiksi tilaukseen. Luottokortilta menee varaus tuosta 27 eurosta, mutta velottavat todellisuudessa pienenmmän summan. Muistaakseni postikulut oli näin n. 10 euron luokkaa.

 7. Vastaa

  Finette

  Tosi söpöjä ja suloisia! 🙂 Ehkä liiankin minun makuun. Tosin salmiakkineule taas menisi ja toi äiskän ihana tunika.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *