Rummut uhka vai mahdollisuus

21/02/2017

Fiksumuksu rummut 9 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Olen itse soittanut aikoinani pianoa ja viulua ja musiikki kuului nuoruudessa oleellisesti elämään ja harrastuksiin. Jotenkin omien lasten kohdalla ei ole tullut kannustettua heitä esimerkiksi soittamaan jotain soitinta. Tai on meillä mm. sähköpiano, mutta ei sitä ole tullut soitettua ahkerasti. Harrastuksia kun on mietitty, niin aina on jotenkin tullut ensin puheeksi liikunnalliset harrastukset ja niiden pariin on päädytty. Liikuntaharrastukset on jotenkin helppo valinta ja sitä miettii että lapsien on hyvä liikkua päiväkodin ja koulun liikunnan lisäsi. Välillä sitä aina miettii että olisiko pitänyt kannustaa enemmän musiikki- tai käsityöharrastuksiin, mutta kun kaikkea ei voi harrastaa ja jotenkin ne vaan ei ole tullut puheeksi. Rene on osoittanut kiinnostusta musiikkiin viime aikoina, joten päädyttiin nyt kokeilemaan musiikin harrastamista ensin kotona hankkimalla rummut, uhka vai mahdollisuus?

Rene on toivonut rumpuja jo pidemmän aikaa ja vihdoin hänen toiveensa toteutui kun Minityylin luottolelukaupan Fiksumuksun paketti saapui. Nuoren miehen riemulla ei ollut rajaa, rummuista iloittiin ja hehkutettiin niitä päiväkodissa. Helposti kasattava rumpusetti  (saatu bloginäkyvyyttä vastaan Fiksumuksusta) pitää sisällään kolme rumpua ja lautasen. Rummuille saatiin raivattua hyvä tila Renen huoneesta ja soittaminen voi alkaa. Tai ei ehkä vielä puhuta soittamisesta vaan yleisestä rumpujen hakkaamisesta. Täytyy tutustua vielä noihin rummunsoiton perusteisiin. Seinänaapuri ei tosin riemastunut uudesta soittopelistä, joten täytyy etsiä rummuille uusi paikka ehkä alakerran työhuoneesta, mistä musisointi ei kuulu niin selvästi naapurille. Ymmärrän tavallaan hänenkin kannan, mutta tylsä juttu nuorelle miehelle joka oli niin innoissaan kun sai rummut omaan huoneeseen.

Fiksumuksun verkkokaupassa on paljon kivoja soittimia kaikenlaiseen musiikin harrastamiseen. Kannattaa käydä tutustumassa. Vinkkinä pk-seudulla asuville Fiksumuksulla on kätevä FiksuBoksi noutopiste Mankkaalla Espoossa, josta oman tilauksen voi hakea itselle sopivana ajankohtana.

Fiksumuksu rummut 1 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 2 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 4 - Rummut uhka vai mahdollisuus

 

Fiksumuksu rummut 6 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 10 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 9 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 8 - Rummut uhka vai mahdollisuus

Fiksumuksu rummut 7 - Rummut uhka vai mahdollisuus

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

1 Comment

  1. Vastaa

    Westend Mum

    Taidelajien harrastaminenkin on tärkeää, jos lasta kiinnostaa. Mutta rummut, hui… 😉
    http://westendmum.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *