Ryhmäkuvaan mars!

31/07/2009

poikakullat.jpg

Kaikki lähti päähänpinttymästä ikuistaa koko poikanelikkoni samaa kuvaan kun oli kuopuksen ristiäisiä varten hankittu kerrankin koko joukolle samanlaiset vaatteetkin. Kunnon poseerauskuva neljästä pojasta olikin haastava tehtävä. Kuvia tuli otettua satoja ja suurimmassa osassa vähintääkin yksi veljeksistä katsoo ihan minne sattuu, irvistää, kaivaa nenäänsä tai jotain muuta “The kuvaan” sopimatonta. Tai sitten taapero syömässä paidanhihaansa tai 8-kiloinen pullerovauva on valunut esikon sylistä outoon asentoon.

Muutama ihan onnistunutkin kuva sentään löytyi enkä kiusaa poikia enempää. Ammattivalokuvaamolle varatut rahat äiti sijoitti sitten digijärkkäriin ja opettelee ottamaan parempia kuvia.

poikakullat

poikakullat4

poikakullat2

8 Comments

 1. Vastaa

  Elina K

  Voi kuinka suloiset pojat! Kauniit vaatteet myös!
  Ja kyllä, tiedän mitä on yrittää saada onnistunut lapsikuva enemmästä kuin yhdestä lapsesta…juuri muutama viikko sitten yritin ottaa meidän kolmesta pojasta kuvaa. Huokaus. Päädyin lopulta Photoshopissa siirtämään yhdestä kuvasta yhden lapsen toiseen kuvaan, jotta saatiin edes yksi kelvollinen kuva!

 2. Vastaa

  maija

  mahtoi olla haastetta 😉 Kivoja kuvia kaikki, mutta keskimmäinen on ehdoton suosikki! Ihanat pojat teillä!

 3. Vastaa

  Niinu

  Alimmainen ehrottomasti paras!
  Mahtavat kundit sulla,
  niistä kasvaa taattuja sydäntenmurskaajia:)

 4. Vastaa

  emilja-

  Aivan mahtavia kuvia! varsinki jos et oo kauheemmin aikasemmin kuvannu.. mut on kyl loistavia 🙂

 5. Vastaa

  Adeleide

  On teillä kyllä komea poikalauma, saatte olla ylpeitä ja onnellisia niistä! 🙂

 6. Vastaa

  emppu

  Ihanat kuvat! Ensimmäinen on suosikkini, kaikilla pojilla on ihanan omanlaisensa aidot ja vilpittömät ilmeet.

 7. Vastaa

  Misupai

  Herttaisen komeat pikkupojat! Onnea uudelle kameralle myös! Digijärkkärikuvaukseen voi hurahtaa toden teolla ja siinä on harrastusta kerrakseen. Järkkärillä saa niin ihania ja vielä ihanampia kun opettelee aina jotain lisää… Nimimerkillä vastustin ensin järkkärin hankintaa ja nyt en vaihtaisi mistään hinnasta pois ja haluan oppia lisää…

 8. Vastaa

  Tanja

  Useamman lapsen kuvaaminen on haastavaa, ja meillä vielä koira, joka ei lasten lähellä viihdy, pitäisi saada samaan kuvaan.

  Järkkäri olisi ihana, mutta ei minusta taida olla sen kiemuroita opettelemaan. Tyydyn pyytämään kaveria järkkärinsä kanssa kuvailemaan silloin tällöin.

  Ja mä tykkään kanssa eniten tosta ekasta kuvasta. Jotenkin siinä on tunnelma kohdallaan. Kaikki kuvat on kyllä hyviä!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *