Sammakot

19/03/2009

meandsam1-198x300.jpg

Kruunupäiset sammakot taitavat olla kesän hitti: ME&I:n ihanat sammakot ovat vasta ehtineet vaatekaappeihin kesää odottamaan, kun H&M esittelee sammakon serkun. Vai veljen?

ME&I
ME&I
H&M
H&M

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

7 Comments

 1. Vastaa

  pampula

  toi on niiiiin tota mun vihaamaa juttua… miten noi halpisketjut edes viittii.. eikö samalla rahalla ku kopioivat muita vois niiden omat suunnittelijat suunnitella jotain hmmmm omaa!!!

 2. Vastaa

  Maria

  Tää on joka vuotinen juttu… joku keksii toiset kopioi. Ja me maksamme : )

 3. Vastaa

  Rose

  Sanokaas mulle millä te perustelette sen, että H&M kopioi? Kummankin mallistot kun ovat tulleet lähes samaan aikaan myyntiin….

 4. Vastaa

  sannas

  Mulla ei kyllä yhtään tässä tapauksessa tullut kopiot mileen. Sammakoita joo, mutta ihan eri tyyliset paidat.

 5. Vastaa

  Laura

  Kruunupääsammakko on Me&I:lta tuttu jo aikaisemmista mallistoista, sen takia varmaan tuli kopio mieleen Sarilla.
  Joo-o, noi on vähän tulkinnanvaraisia juttuja, mutta kieltämättä aika paljon yhteneväisyyttä löytyy printistä.

 6. Vastaa

  Sari

  Siis oikeasti nämä on todella tulkinnanvaraisia juttuja, ja enemmän kuin kopioita bongailen suosittuja aiheita, joita moni merkki innostuu käyttämään. Oli sitten enemmän tai vähemmän kopiointi mielessä. Piratismi taas on se juttu, jota en voi hyväksyä ollenkaan.

 7. Vastaa

  sannas

  Meillä on tytöllä vähintään 3-vuotta vanha H&M:n paita, jossa on rinnuksessa kruunupäinen sammakko, joten ei heidänkään mallistossa uusi juttu. En mitenkään puolustele noita kopiointeja, mutta tosiaan aina ei ole niin yksiselitteistä kuka kopioi ketä vai kopioiko kukaan ketään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *