Se parempi välipala

16/03/2018

evemessuwrap 6 of 11 - Se parempi välipala

Kaupallinen yhteistyö Kruunu Herkku

-Äiti! Ihan kauhee nälkä!

12-, 15- ja 17-vuotiaiden poikien äitinä kuulen tämän lauseen monta kertaa päivässä. Koulusta kotiin iltapäivällä palaava joukko nääntyy aivan samantien, eikä heitä yhtään lohduta, että ruoka on pöydässä kello viisi. Pussinuudeleillakin saattaa elää, mutta joku vihreämpi (siis kirjaimellisesti), ja vähemmän lisäaineita sisältävä vaihtoehto olisi mieleen niin teineille kuin äidillekin. Sen pitää vaan olla valmista heti ja hyvää.

Saimme Kruunu Herkulta lähetyksen wrappejä ja nämä osuivat ryhmän vaativaan makuun. Muhkean kokoiset rullat sisältävät rouskuvaa salaattia, isoja paloja tunnistettavia aineksia ja sopivan monta kerrosta ohutta leipää päällä, jotta paketti pysyy kasassa.

Pitkä matka on kuljettu onneksi niistä ajoista, jolloin oli hyvin tarkkaa, etteivät eri ruoka-aineet lautasella koskeneet toisiinsa, mutta veljeksistä nuorin kyllä välttelee edelleen epämääräisiä ruokia, joista ei näe, mitä se on. Enää ei näistä kevään kirkkaista ja valoisista päivistä ole kuin hetki siihen, kun kesälomat taas alkavat ja ruokahuollon pitäisi toimia kotona 24/7. Tässä on meille nyt yksi apu.

Oma suosikkini Kruunu Herkku wrapeista on joko Välimeren kasviswrap, jossa on mm. tofua, jääsalaattia, paprikaa, porkkanaa, couscousia ja aurinkokuivatua tomaattia tai savulohi wrap, koska se on vaan niin täydellinen. Lasten suosikki on perinteinen kinkku-juusto. Kruunu Herkussa valmistetaan kaikki ruoka käsin ja hyvistä raaka-aineista. Näissä wrapeissa se näkyy siinä, että jokainen oli sopivasti täytetty, eli kaikissa wrapeissa on oikeasti monipuolisesti täytteitä.

Näitä ei löytynyt vielä ainakaan meidän lähikaupasta, mutta kyselin Kruunu Herkun väeltä ostopaikkoja, ja he kertoivat, että näitä voi pyytää tilattavaksi mihin tahansa K- tai S-ryhmän kauppaan, kuten niitä maailman parhaita pinaattiohukaisiakin.

 

evemessuwrap 5 of 11 1024x768 - Se parempi välipala evemessuwrap 7 of 11 768x1024 - Se parempi välipala evemessuwrap 8 of 11 768x1024 - Se parempi välipala evemessuwrap 9 of 11 - Se parempi välipala

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *