Serendipityn syksy

16/09/2009

serendipity4.jpg

Tanskalainen Serendipity on tunnettu laadukkaista, ekologisesti ja eettisesti valmistetuista vaatteistaan ja tekstiileistään. Syksyn ja talven mallistossa on tuttuja leikkauksia ja materiaaleja, värimaailma on herkkää ja huuruista.

serendipity4serendipity1serendipity3serendipity2

Kuvat: Serendipity

Koko mallisto TÄSTÄ.

Suomessa myy Meandmama.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  Heini

  Ei tällaisia saa laittaa tänne… liian ihania, pojillekin. Mallistossa oli aivan jättisuloinen ruskea teddyhaalari, joka on pakko saada. Ja vaikka mitä muutakin ihanaa.

 2. Vastaa

  Hannimari

  Minun silmiini pistivät kuvista ensimmäisenä nuo ihanat saappaat :)! Yhdistettynä tietysti ihastuttaviin vaatteisiin… Toivoisin vinkkejä mistä etsiä vastaavanlaisia saappaita pikkutytöille, minun eteeni ei ole vielä tullut vaikka olen niitä etsimällä etsiskellyt.

 3. Vastaa

  Marika

  Hannimari, sanos muuta. House of Kidsissä on vaikka mitä ihanaa, esim. Bisgaardilta: http://www.houseofkids.dk/shop/sko-502c3.html. Hinta vaan kirpaisee. Mekkosaappaat on kuitenkin ihan must-juttu, ja sama etsintä täälläkin. Muutoin kotimaisista kannattaa kurkata esim. http://www.pikkujalat.fi ja http://www.bambolino.fi, jos siinä “omassa” koossa löytyisi.

 4. Vastaa

  Hannimari

  Kiitos Marika! House of Kids on uusi tuttavuus minulle — ja oikea löytö :). Bisgaardin kengissä on juuri sitä mitä etsiskelen, hinta vaan todella kirpaisee.. Yleensä laitan “silmät kiinni” hintalapun kohdalla, mutta tässä sekään ei enää ihan toimi ;). Yhdet vielä menisivät, mutta tarvitsen kolmet tuollaiset ihanuudet syksyyn ja ensi talveen! Enkä oikein osaa tehdä kompromissia, tiedän kokemuksesta että “vähän sinnepäin”-olevat kengät jäävät meillä kaappiin lojumaan. Ja päähänpinttymänäni on, että haluan kaikille kolmelle tyttärelleni samantyylistä, joskaan ei ihan samanlaista. Joten tässä kenkä-tapauksessa se on kaikki tai ei mitään… House Of Kidsin valikoimat olivat eniten mieleeni, suomalaisten jälleenmyyjien valikoimista ei löytynyt mitään mikä kolahtaisi. Pitänee kysäistä vieä Pompiista, eikö heidän valikoimistaankin löydy Bisgaard?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *