Serkukset

05/02/2010

RR 300x225 1 - Serkukset

RR&RIMG_5728

Eilen kävi mieluisia vieraita, pikkuneiti ikää muutama viikko sekä äitinsä eli siskoni Milla. Rasmus on kovasti kiinnostunut vauvaserkun sylittelystä ja hoitamisesta ja nappasin muutaman liikuttavan kuvan.

Neiti on saanut ylleen ihanan pehmeän Monsoonin mekon ja jalkaansa Monnalisan timanttilegginsit. Body on serkkupoikien vanha.

Hiukan känkkätuulella ollut vauva rauhoittui Robinin Doomoo Seat-sitteriin, vaan siitäkös nuorempi serkkumies hermostui ja vaati saada maitopullon. On kyllä huvittavaa seurata kolmen eri ikäisen serkuksen touhuja!

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Pauliina

  Robinin pulloilu vaikuttaa ihan samanlaiselta kuin Maxin käytös vauvojen ollessa näköpiirissä. Yhtäkkiä mulla onkin sylissäni kaksivuotias “vauva”-Max, joka mustasukkaisena vahtii äitiään tai haluaa mennä vauvan leikkimatolle makoilemaan. 😉

 2. Vastaa

  Misupai

  OI oi! Noin ihanan suloisen pikkuneidin kyläilyt eivät ainakaan vauvakuumeen mahdollisuutta lievitä ;)) Robin on jotenkin niin liikuttavan näköinen pullonsa kanssa – olen iso, mutta kuitenkin niin pieni.

 3. Vastaa

  Lotta

  Voi miten suloisia kuvia! Onnittelut vielä ylpeille serkuille ja tädille myös!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *