Shoppailut kesäloman kunniaksi

06/06/2011

IMG_1195-764x1024.jpg

IMG_1195

Meillä on täällä yksi kappale onnellisia kesälomalaisia. Käytiin juuri Rassen lempikaupassa Ponke´sissa ostoksilla. Tokan luokan keväällä heräsi se kuuluisa oma tahto oikein todella vahvana pukeutumisen suhteen ja kavereiden (isoveljien) merkkisuosikit tulivat tutuiksi. Eli nyt sitten luvassa on varmaan enemmänkin shoppailua skeittiliikkeissä. Hienoa, että kokoja löytyy  huppareista ja t-paidoista 130 cm alkaen.

IMG_3139

IMG_3141

IMG_3145

Erityisesti DC ja Vans ovat nyt kuulemma “se juttu”.

Miten muilla pikku koululaisilla, joko on siirrytty “isojen” kauppoihin?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

10 Comments

 1. Vastaa

  anana

  Kaskas, samat ostokset melkein ku mulla! No ei, ostin Tallinnasta Vanssin tenskut -itelleni tosin 😀 pomppu on myös skeittivaatesuuntautunut -tosin toppuuttelen vähän ja ollaan sulassa sovussa skeittien ja konservatismin välimaastossa 🙂

 2. Vastaa

  Laura

  Heh anana, ai niin sä olitkin myös skedekenkien ystävä.

  Joo, ei meilläkään tosiaan aina kuljeta noin rennoissa, mutta vapaa-ajalla valitkoon lapsi itse vaatteensa. Ja tykkäsin ihan tosta DC:n teepparista, kivanvärinen painatus ja malli ei ole onneksi ihan niin säkkimäinen kuin jossain vaiheessa piti skeittareilla olla.

 3. Vastaa

  mami75

  Mulla pursuaa jo korvista… 5. ja 2. luokkalaisilla pojilla ei kohta muuta vaatetta olekaan. Eivätköhän kyllästy kohta itsekin siihen, että jonka vaatteessa kissankokoisilla kirjaimilla DC DC DC… Me vielä asutaan maalla, eli täällä noita ei tule hirveästi muilla lapsilla vastaan (koko kylällä ehkä 5 poikaa…) mutta kyllä tuon fanituksen määrän tajuaa, kun kaupungissa käy ja marketissa kaikilla pikkupojilla t-paidassa ja lippiksessä DC 🙂 Eilen kun pakkailin tuolle 11-vuotiaalle leirikamoja kassiin, piti jo miettiä, ettei IHAN kaikki t-paidat olisi tuota samaa merkkiä – vain vähän eri värissä 😉

  Meillä kys. merkin vaatetta löytyy lähinnä capeissa, talvipipoissa, t-paidoissa, huppareissa, kengissä.. Varmaan ensi syksynä jo reputkin. Lisäksi kovassa suosiossa olleet Etnies, Zoo York, Wesc, Levi`s, Diesel jne.

 4. Vastaa

  Rose

  Kyllä, tuttua on… Meillä pitäisi olla DC:tä, Volcomia, Elementiä jne… Kuulemma ehdottomasti pitää ensi syksyksi saada DC reppu. Äiti mieluusti ostaisi muita merkkejä, mutta sama kait se loppupeleissä on. Muistanpa itsekin, kun omassa nuoruudessa Kappa oli jotain TOSI upeaa… Ja potkulautana pitää olla JD Bug… Tosin sen hankinnan allekirjoitin täysin, hinta on kova, mutta kestää aivan eri tavalla mitä nämä markettilaudat 🙂

 5. Vastaa

  Nina

  Älkää valittako;). Meillä on jo eskarilaisella samat vaatimukset. Vans on tuttu, mutta muuten…

  Näin se menee.

 6. Vastaa

  tanja

  sama taalla atlantin toisella rannalla. meidan tokaluokkalainen on hilliton shaun white -fani, eli siis hanen skeittimallistonsa vaatteet on ihan ehdottomat. ja sen lisaksi meilla ei myoskaan leikata jannun hiuksia juuri koskaan koska ne sattuvat olemaan punaiset, kiharat ja alyttoman pitkat justiinsa niinkuin ‘the flying tomatolla’. ja korvakorukin piti saada 😉 eli on tassa aidilla valilla kestamista, mutta sitten taas toisaalta eipahan nailla ipanoilla ole juuri mitaan sanavaltaa oikeastaan missaan muissa asioissa. juuri kuusi tayttanyt pikkuveli ei viela merkeista perusta, mutta hanen vaatteensa pitaa olla ehdottomasti ‘cooleja’.

 7. Vastaa

  Laura

  Nina: no en mä valittanut. Tavallaan tosi hienoa, kun oma maku alkaa muovautua, vaikkakin kavereiden armollisella avustuksella.

  Tanja: kiitti merkkivinkistä. Mies ravaa siellä rapakon toisella puolella jatkuvalla syötöllä, joten saa seuraavalla kerralla kurkkia noita Shauneja sitten. Sinun poikasi ilmeisesti myös lautailee?
  Meidän tämä tuleva kolmasluokkalainen pelaa jalkapalloa ja ainoastaan tekstiiliskeittaa.

 8. Vastaa

  tanja

  laura: eipa tuota jannua lautailu pahemmin nayta kiinnostavan (lauta on saanut pysyvan kodin autotallin peralta…), ne vaatteet nyt vaan on niin cooleja. hyva puoli niissa on se, etta niita myy target, eli eivat ole hinnankiroissa. toinen aika magee merkki on tony hawk jota myy kohls, eli edullinen sekin. tai suomen hintatason tietaen sanoisin etta melkein ilmainen 😉

 9. Vastaa

  Rose

  Kiitokset näistä merkkivinkeistä 🙂

 10. Vastaa

  Laura

  tanja: 😀 kiva kun löytyy muitakin samanlaisia “skedepoikia”. Ainakin turvallisempaa kuin se oikea lautailu.
  Kiitos meidänkin puolesta merkkivinkkailusta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *