Singapore TOP 3

13/11/2017

Palattiin varhain lauantaina Singaporesta harmaaseen Helsinkiin. Sadekausi kohteessamme oli miellyttävämpi kokemus kuin marraskuinen kotimaa. Ihastuimme puhtauteen, lämpöön ja ihmisten ystävällisyyteen.Vaikka Singaporessa on koko Suomen väkiluvun verran asukkaita Pirkanmaan kokoisella alueella, ei ahdistavaa tungosta tuntunut. Ja lasten huomioiminen joka paikassa oli aivan ihanaa.

Viikko on lyhyt aika, mutta ehdimme kokea kaikenlaista. Ja vaikkakin Singapore mielletään kalliiksi, parhaimmat elämykset olivat ilmaisia.

SINGAPORE TOP 3

  1. Rantapäivä Sentosalla Todella rentouttavaa ja kaunista. Siitäkin huolimatta että tälle “Hupisaarelle” on saatu mahdutettua huvipuisto, vesipuisto, akvaario, vahakabinetti ym. ym, täällä on myös mahdollista viettää leppoisaa aikaa ilman varsinaista ohjelmaa. Me chillasimme Tanjong Beach Clubilla reissumme viimeisen päivän ennen lentokentälle lähtöä, ja nautimme joka sekunnista.
  2. Botanic Gardens kasvitieteellinen puutarha on uskomaton luonnonkeidas keskellä kaupunkia. Unescon maailmanperintökohde on mahtava retkikohde vaikka koko päiväksi ja suosittu picnicpaikka. Puistossa on myös oma lasten puutarha,  jossa voi viilentyä vesileikeissä.
  3. Night Safari Upea mahdollisuus tutustua öisin virkeisiin eläimiin sademetsäympäristössä.

Myös Gardens by the Bay on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde, erityisesti illalla valoshow`n aikaan.

Voimme suositella Singaporea matkakohteeksi kaikenikäisten lasten kanssa ja toivomme pääsevämme tänne pian uudelleen koko perheen voimin.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *