Sinimustaa

04/11/2010

IMG_9710.jpg

En ollut vielä kovin paljon miettinyt asusteita Robinin mustaan Mini Rodinin haalariin. Tänään vaikutti aika viileältä aamulla, joten jätettiin viime päivien luottoasu Ticketin Rubber Rain w fleece pesuun ja puettiin toppaa.

IMG_9710

Ostin viime viikolla kuvauksista Rassella olleet vaatteet, jotka kuvausjärjestäjä oli joutunut lunastamaan ja myi ne tosi edulliseen hintaan. Settiin kuului nahkarotsi, toppaliivi ja pipo, joka olikin paljon sopivampi pikkuveljelle.

Tuo pipo osui aamulla ensimmäiseksi käteeni ja laitoin sen mustan haalarin kaveriksi. Yllätyin, miten kivalta musta ja sininen näyttävätkään yhdessä.

IMG_9699

Haalari: Mini Rodini, pipo Name it ja lapaset Vanhain Työ, Töölö

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

4 Comments

 1. Vastaa

  kent

  Suloinen pipo, pojasta nyt puhumattakaan:-)

 2. Vastaa

  Kotiäitee

  Todella ihana yhdistelmä. Tuollaista tupsupipoa olen suunnitellut esikoiselle tekeväni, mutta eri värisenä. Tästä kuvasta näkee kuinka hienosti tupsupipo ja karvareunuksinen haalari sopivat yhteen.

 3. Vastaa

  Saana

  Meillä on samanlainen haalari. Sininen sopii mustaan yllättävän hyvin vaikka olin itse ajatellut sen kaipaavan jotain kirkkaita värejä. Meillä haalari on ollut päällä muutaman kerran ja etuneppareista on kaksi jo hajonnut. Onko muilla haalarin omistajilla ollut samanlaisia ongelmia?

 4. Vastaa

  Emily

  Meillä sama haalari ja ei muuta ongelmaa kun vetoketju hinkkaa helposti kasvoja, mutta huivi kaulaan, suojaksi vetoketjun päälle niin ei haittaa. Vetoketju kasvoissa -ongelma taitaa olla myös monissa muissa vaatteissa, mikä siihen avuksi?
  Meillä haalari ollu monesti jo päällä ja ei nappiongelmaa, mielettömän lämmin haalari on verrattuna meidän edelliseen, ei tarvitse pukea paljoakaan mitään sisävaatteiden lisäksi pikkupakkasella.
  Olen suosinut tumman keltaista ja turkoosia ton mustan haalarin kans, mikä tahansa väri näyttää mustan kans niin kivalta!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *