Sirkusteemaiset 4-vuotissynttärit

28/03/2012

Sankari jännittyneenä renkailla, ohjaaja Oona Kivelä auttaa. Voimamiespaita Gooey Brand

Viime lauantaina juhlittiin neljä vuotta täyttäneen Robinin kaverisynttäreitä. Teemana oli sirkus, juhlapaikkana Gymi ja vieraina kymmenen päiväkotikaveria.

Ohjelmassa oli kasvomaalausta, kaksi erilaista temppurataa ja lopuksi tietenkin herkuttelua. Temppuradalla lapset pääsivät roikkumaan, kiipeämään, hyppimään, tasapainoilemaan ja leikkimään ihmissirkustelttaa.

Kävimme hakemassa rekvisiittaa Espoosta Juhlamaailma-myymälästä, jossa myydään ihan mitä vaan juhliin liittyvää ilmapalloista kattaustarvikkeisista ja pinjatoista lähtien.

Olin tilannut etukäteen 20 kpl värikkäitä kestokäsiteltyä heliumilmapalloa, olikin ihan mukavankokoinen nippu. Jokainen vieras sai valita lempivärinsä mukaisen pallon kotiinviemisiksi (hitti!).

 

Ihastuimme UglyDollkattausjuttujen värikkyyteen ja iloisuuteen.

 

Ostimme sarjan kertislautaset, tötteröhatut, servietit ja pöytäliinan, tarjolla olisi ollut vielä lisäksi vaikka mitä kivaa.

Näiden lisäksi olin tilannut jo aikaisemmin Gaudete Kidsistä teemaan sopivat lahjapussit ja tosi käteviä kartonkisia muffinssivuokia, joihin voi muffinssien lisäksi laittaa popcorneja tai irtokarkkeja (mikä on erinäisten tautien jyllätessä päiväkodeissa hyvä idea).

Kasvomaalausvärejä myydään monessa paikassa.  Itse käytän yleensä Grimasin turvallisia vesivärejä, joissa on paljon pigmenttiä, mutta jotka lähtevät siitä huolimatta hyvin pois sekä iholta että vaatteista.

 

Tarjoilujen suhteen olin hiukan laiska, enkä alkanut leipoa. Pikkuvieraat  kun ovat usein melko huonoja syömään esim. kakkua.

Ostettiin päivänsankarin toiveesta vihreää eli prinsessakakkua. Stockan Herkusta löytyi myös söpöjä minimuffinsseja, jotka maistuivat yllättävän hyviltä ja olivat juuri sopivan pieniä.

Popparit ovat pakollisia, karkkeja ei ollut tarjolla vaahtokarkkeja lukuunottamatta. Juomina oli pillimehuja, jotka olen havainnut vähiten sottaaviksi lastenjuhlajuomiksi.

 

 

 

Kätevät annospopparit
Ihmissirkusteltta, juhlavieraat sisällä.

Saimme paljon positiivista palautetta vanhemmilta näistä liikunnallisista juhlista. Puolitoistatuntinen vierähti kuin siivillä ja ohjattuna tämä oli erittäin miellyttävä ja helppo tapa pitää juhlat.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *