Smurffit jee!

11/07/2009

smurffaa_valkky_lo.jpg

Kun minä olin pieni, telkkarista tuli Pätkis ja pätkiksessä piirretyt Smurffit. Joulupukin kirjeeseen kirjattiin pehmosmurffi ja yritettiin opetella piirtämään ihana Smurffiina.

Sitten Smurffit lauloivat. Ei siitä sen enempää.

Nyt Smurffit ovat kolahtaneet meilläkin niin, etteivät pelkät naps naps digiboxin kovalevylle tallennetut maksu-tv:n jaksot riitä, vaan pitäisi saada kaikkea muutakin Smurffikivaa. Pehmosmurffia ei tarvitse ostaa: äidin, enon ja isin vanhat Smurffit kelpaavat hyvin.

Mutta Smurffikirjat pitää saada! (vaikka edes kirjastosta)

smurffaa_valkky_lo

Missä smurffaa Välkky? on hassu kuvakirja yli kolmevuotiaille. Hienoista yksityiskohtaisista kuvista pitää löytää Välkky, joka on piiloutunut kummallisiin paikkoihin.

Sopii vaikka matkalle, mikäli pikkumatkaaja ei kärsi matkapahoinvoinnista.

Peyo: Smurffit – Missä smurffaa Välkky?

Otava

smurffitt

Smurffit ja seikkaileva soittokunta pelasti meillä muutaman kesäillan, kun isoveljet mökkeilivät isovanhempien kanssa, eikä Vilpulle tahtonut kotona uni tulla. Tarina on mukava, sopivasti jännittävä ja Velho saa lopuksi pitkän nenän.

Värikkäät kuvat ja lyhyt tarina -sopii hyvin jo 2-3-vuotiaalle, koululainenkin kuunteli. Kirjassa on myös tehtäviä, jotka liittyvät tarinaan.

Peyo: Smurffit -Seikkaileva soittokunta

Otava

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    NinnuLi

    Mä koin tänään yllätyksen, kun löysin Viirin kirppikseltä Klaukkalasta Smurffi purkkaa !!! Siis semmosia yksittäisiä missä on tarra mukana. :))) Ai, vähänkö tuli nostalginen fiilis.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *