Snug a Rug -vaununlämmitin

15/09/2009

Snug-a-Rug.jpg

Vauvat ovat siitä jänniä, että nukkuvat ulkona vaunuissa sitä paremmin, mitä enemmän on pakkasta -tai ainakin olen  näin todennut omien lasteni kanssa. Usein pitkien päiväunien jälkeen vaunuista on herännyt muuten täysin lämpöinen lapsi, mutta varpaat tai sormet ovat olleet aivan kylmät.

Innostuin heti, kun löysin uuden tuotteen- kuvan vaununlämmittimen. Kotimaassa käsityönä valmistettu vehnäpussi lämmitetään mikroaaltouunissa ja asetetaan vaunuihin patjan tai makuupussin alle. Vehnä johtaa lämpöä tasaisesti ja tehokkaasti noin 45 minuutin ajan.

Snug a Rug

Vielä ei ole päästy kokeilemaan kuinka toimii pakkasella pikkuveljen varpaiden paleluongelmaan, mutta äidin kipeytynyt niska sekä  isoveljen jalkojen kasvukivut saatiin kuriin lämpötyynyn avulla.

Katso kuosit ja lisäinfot tästä .

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

4 Comments

 1. Vastaa

  Miikkis

  Meillä on samaan ongelmaan toiminut ihan villaiset (Ruskovillan)sukat, siis _suoraan_ ihoa vasten. Oletko Laura kokeillut? Puuvillasukan/sukkarit jos jättää väliin, niin pikkuisen varpaat on takuuvarmasti kylmät lämpöpussissakin. Itse en jaksaisi viritellä lämpötyynyjä nukkumaan laittaessa, kun on tätä tekemistä kuuden kanssa muutenkin, mutta kaikenlaisiin lihassärkyihin olen lämpötyynyn todennut mainioksi 🙂 Jostain myyjäisistä ostettu vehnäpussi on meillä, ja uunissa lämpenee kun emme mikroa omista. Toista pussia pidän pakasteessa “pipityynynä”.

 2. Vastaa

  Saara

  Joaksella oli pienenä vaunuissa/pinnasängyssä aina pari pehmoeläimiksi naamioitua lämpötyynyä 🙂 Pieni ei tosin koskaan nukahtanut ulos ja toisaalta heräsi aina, kun vaunuja yritti siirtää parvekkeelle.

 3. Vastaa

  Päivi*

  Mä käytin kaurapussia ihan pikkuvauvoille esilämmittämään sänkyä silloin, kun havahtuivat unesta kun laski sylistä sänkyyn nukkumaan.

 4. Vastaa

  Laura O.

  Tuo Snug a Rug toimii musta paremmin, ku kauratyyny. Vehnä ei haise miltään ja pysyy kauemman lämpimänä. Ja SaR on paremman muotonen tuohon tarkotukseen. On hyvä rattaissa kanssa 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *