So cool -Hummel Kids

05/05/2017

hummel kids10 - So cool -Hummel Kids

Hummel on ollut keskieuroopassa ja muissa pohjoismaissa muodikas ja trendikäs merkki jo pitkään, mutta jäänyt Suomessa vähemmälle huomiolle. Suomeen on tuotu vain edullisempaa urheilumallistoa, eikä makeita vapaa-ajanvaatteita ja kenkiä ollenkaan. Nyt Hummel tulee viimeinkin Suomeen laajalla mallistolla ja saa varmasti paikkansa suomalaistenkin suosikkina. Hummel -glittertennareita on nähty jo monessa jalassa, esimerkiksi Lauralla ja Minnillä sekä Riikan lapsilla. Muutama viikko sitten Töölöntorilla Avannut NonaK on taidettu tyhjentää tennareista kohta kokonaan (katsokaa nyt näitä!).

Meillä on ensimmäistä kertaa käytössä Hummel -ulkoilutakit koululaisilla ja tähän saakka kokemukset ovat hyviä. Takit ovat vedenkestävät (vesipilari 5000mm) mutta niiden käsittelyyn ei ole käytetty tavallisisa haitallisia yhdisteitä, vaan pintakäsittely on myrkytön. Takeissa on otettu huomioon tyyli ja mukavuus, mutta myös ulkoilman vaatimukset. Kylmältä tuulelta suojaavat hihansuut, tuulilistat ja huput. Vaikka sekä tytön Dida-takki että pojan Sylvester-softshell ovat ulkoiluvaatteita, ne ovat tarpeeksi tyylikkäitä myös kouluun ja kaupungille.

Näin jo esimakua syksyllä myyntiin tulevista toppavaatteista ja talvikengistä, ja siellä on tosi makeita juttuja. Hintakaan ei ole paha, esim. nämä takit maksavat reilusti alle satasen.

Lastenmallistossa on kolme ryhmää: Baby, Kids ja Tweens eli 0-16-vuotiaille.

Lastenmallistoa löytyy Suomessa NonaK:n lisäksi mm. Kekäleestä.

 

hummel kids1 - So cool -Hummel Kids hummel kids2 - So cool -Hummel Kids hummel kids3 - So cool -Hummel Kids hummel kids5 - So cool -Hummel Kids hummel kids6 - So cool -Hummel Kids hummel kids7 - So cool -Hummel Kids

hummel kids8 - So cool -Hummel Kids

hummel kids9 - So cool -Hummel KidsTytön vaatteet: takki Hummel*, huppari Hummel*, housut Pomp de Lux, pipo ja lapaset GUGGUU, lenkkarit Nike

Pojan vaatteet: takki Hummel*, housut ja lenkkarit Adidas, pipo Vans

*saatu

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *