Stadium Sports Camp -kisa!

07/06/2016

stadium.jpg

POSTAUS TUOTETTU YHTEISTYÖSSÄ STADIUMIN KANSSAwidth="620"

Stadium Sports Camp on urheilu- ja elämysleiri, joka järjestetään Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa.

Osallistujana valitset yhden päälajeista ja pääset harjoittelemaan vähintään kahdesti päivässä samalla täysylläpidosta nauttien, seitsemän päivän ja kuuden yön ajan.

Saat kaiken tämän – ja enemmän! Hintaan sisältyy majoitus, neljä ruokailua päivässä, t-paita, vesipullo, sekä lajiharjoitukset kahdesti päivässä. Lisäksi sinulla on vakuutus voimassa koko leirin ajan.

Stadium Sports Camp on järjestetty vuodesta 1995 Ruotsin Norrköpingissä, ja aktivoinut siitä asti    jo yli 70 000 nuorta. Suomessa Stadium Sports Camp -leiri on järjestetty vuodesta 2012.

Ketä Stadium Sports Camp -leirillä työskentelee?

Kesällä Sports Camp työllistää ohjaajia, kesätyöntekijöitä sekä työnjohtajia.

Työnjohtajat vastaavat leirin osa-alueista: kaupasta, kioskista, logistiikasta, kuljetuksesta, infosta, pankista, ja heiltä vaaditaan 18 vuoden ikää.

Noin 60 nuorta palkataan kesätyöntekijöiksi yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Kesätyöntekijöiltä vaaditaan vähintään 16 vuoden ikää. Kesätyöntekijät työskentelevät työnjohtajien alaisuudessa. Tämän lisäksi kaikki urheiluseurat palkkaavat puolestaan omat ohjaajansa ja valmentajansa.

Ympärivuotisesti Stadium Sports Campilla työskentelee tällä hetkellä kaksi työntekijää.

Stadium Sports Camp on ainutlaatuinen – myös kesätyöntekijälle!

stadium1 - Stadium Sports Camp -kisa!

Juuri ekan luokan päättänyt Robin pääsee yhteistyön merkeissä Stadium Sports Campille ystävänsä kanssa ja odottaa leiriä innoissaan. Robsu ei yövy leirillä, sillä hän menee  6-10- vuotiaiden Day Campille. 11-14- vuotiaat pääsevät sen sijaan myös yöpymään Sports Campillä.

Kävimme yhdessä valikoimassa jo treenikamatkin, jotka näkyvät kuvissa. Mukavissa vaatteissa on kiva liikkua. Vaihteleviin kesäkeleihin on syytä varustautua niin shortsein kuin kevyttoppatakillakin. Sininen on Robsun lempiväri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja jee, myös jollain onnekkaalla minityylin lukijalla on mahdollisuus voittaa leiripaikka Stadium Sports Campiltä lapselleen ja tämän kaverille.

Osallistu kisaan kommentoimalla tämän postaukseen sunnuntai-iltaan klo 21 mennessä. Kerro kiinnostaisiko teitä päivä- vai yöleiripaikka.

Onnea kisaan ja mahtavia sporttikesähetkiä kaikille! t. Laura ja Robin

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

14 Comments

 1. Vastaa

  Essi

  Wau, nyt on huikea arvonta! Meillä olisi yöleiristä kiinnostunut jalkapallo- ja yleisurheilutaustaa omaava ihan kohta 12v poika ja aivan varmasti löytyy leiriseuraakin mukaan. Peukut ja varpaat pystyyn, että arpaonni suosisi 🙂

 2. Vastaa

  minna

  Meillä olisi innokas 6 vuotias päiväleirille.

 3. Vastaa

  Sara

  Päiväleiripaikka ?

 4. Vastaa

  Anni

  8-vee tyttö päiväleirille, fudista pelataan jo kaksi viikkoa kesäkuussa joten voisi kokeilla muutakin ?

 5. Vastaa

  Veronica Laitinen

  Yöleiri 11 v tytölle

 6. Vastaa

  Riina

  Yöleiripaikka olis ihan huippu meidän 11-vuotiaalle pojalle!

 7. Vastaa

  Leena

  Päiväleiri 9-vuotiaalle tytölle!

 8. Vastaa

  Mira

  Yöleiri liikuntaa rakastavalle pojalle !

 9. Vastaa

  Laura

  Päiväleirille meiltä lähtisi innoissaan 6v tyttö ja 8 v poika. Molemmilla pallonpotkiskelu pääasiallisena harrastuksena, mutta säbä, kiekko, yleisurheilu ym. kiinnostavat ja niitä harrastetaan pienemmällä panostuksella ?

 10. Vastaa

  anneli

  Lapsenlapset innolla mukaan!

 11. Vastaa

  Jadele

  Yöleirille lähtisi liikunnalliset 9v tyttö ja 10v poika.

 12. Vastaa

  Pia

  Yöleirille 11v. poika, jalkapalloa potkimaan.

 13. Vastaa

  Marja

  Hep, mukana kisassa. Täältäkin löytyisi innokkaita yli 11v yöleiriläisiä testaamaan vaikka hauskaa multisports-vaihtoehtoa. Tekisi varmasti hyvää päästä tuulettumaan oikein kunnolla parin kotilomaviikon jälkeen.

 14. Vastaa

  OK

  Yöleiriläisiä löytyisi täältäkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *