Sture&Lisa

27/07/2009

omppu.jpg

Näin uuden viikon alkajaisiksi haluan esitellä teille yhden, ainakin itselleni uuden merkin.  Kyseessä on Sture&Lisa. Ruotsalaismerkin takana on Christina Wickenberg, joka pyörittää perheyritystään vanhempiensa avustuksella. Yrityksen nimi Sture&Lisa tulee suoraan Christinan isovanhempien nimistä. Kaikki vaatteet on Reilun kaupan luomupuuvillaa ja niitä on saatavilla koossa 56-86cm.

Meidän vauvelin vaatekaappia tuli sulostuttamaan muutama ihana vaatekappale ja näistä tuli heti aivan suosikkeja. Materiaali on pehmoista, mutta napakkaa ja kestää pesuja värejä haalistamatta. Omaa silmääni miellyttää erityisesti vaatteiden raikkaat kuvat ja värit.

omppu

pilvilammas

Vaatteita ei Suomesta (ainakaan vielä) saa, mutta Sture& Lisan verkkokauppa toimittaa mielellään vaatteita myös Suomeen. Kurkkaa siis lisää kuvia ja tietoa täältä.

7 Comments

 1. Vastaa

  Sari

  Ihanat! Bongasin nämä myös jokin aika sitten ja värit ovat tosiaan mahtavat. Hauska kuulla, että laatukin on hyvä.

 2. Vastaa

  Joanna

  Oi, ihania. Tosi raikkaat värit ja kuviot. Harmi, ettei ole enää vauvaa…toisaalta…;)

 3. Vastaa

  Sara

  Kivannäköisiä!

  Törmäsin äskettäin itselleni uuteen Villervalla -vaatemerkkiin. Voisitte bloggailla siitäkin, jos jotakuta muuta kiinnostaa. Selkeitä perusvärejä, sekä mm. raitaa ja tähtiä. Näin yhden tunikan livenäkin, ja laatu vaikutti tosi hyvältä. Useidenkaan pesujen jälkeen vaate ei ollut yhtään nukkaantunut tai haalistunut.

 4. Vastaa

  Adeleide

  Iih, teillä on edelleen ihana peukalo suussa -nukkuja! 🙂 Meidän vauveli lopetti jo tuon tavan, vaikka äidistä se oli hurjan suloisen näköistä. Onko tuo lammasyökkäri tosiaan hopean värinen vai näyttääkö se vain siltä tässä mun huonolla näytöllä? Suloinen joka tapauksessa!

 5. Vastaa

  Heini

  Joo, edelleen peukkua syödään ja vauva yhdistää sen nimenomaan nukkumiseen ja unen hakemiseen. Yösyötönkin jälkeen, mahan tullessa täyteen tissi vaihtuu peukkuun ja unet jatkuu.
  Peukun syömisestä on niin paljon mielipiteitä myös sen puolesta, joten ajattelin antaa pojan jatkaa tapaansa. Kadutaan päätöstä sitten, kun peukku eksyy suuhun vielä rippikouluiässä… 😉
  Lammaspuku on todellisuudessa harmaa.

 6. Vastaa

  Sari

  Hei Heini!
  Onko teidän pojan housutkin ostettu Sture&Lisan verkkokaupasta? Kun en niitä sieltä löytänyt…
  Ihanan raikkaita ja pirteitä vaatteita kaikkiaan! 🙂

 7. Vastaa

  Heini

  Sari,
  Vauvan housut on itseasiassa Duns of Sweden-merkkisiä perusleggareita. Yksivärisit punaiset, vihreät ja turkoosinsiniset matsaavat erinomaisesti näihin Sture&Lisan bodeihin 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *