Synttärihumua

07/03/2018

syntymäpäivät 1 - Synttärihumua

Viime viikonloppuna meillä oli jälleen synttärihumua. Nyt Siennan 9-vuotissyntymäpäiviä vietettiin mummien ja kummien kanssa. Vielä on tulossa kaverisynttärit, jotka sankari toivoo pidettävän Megazonessa. Siellä ei meidän lasten kaveripiirissä ole vielä kenelläkään synttäreitä ollutkaan, joten ihan mielenkiinnolla odotan minkälaisia synttärielämyksiä sieltä saadaan.

 

syntymäpäivät 7 - Synttärihumua

Päivänsankarin tekemän listan mukaan äiti toteutti tarjoilutoiveet. Leivon ihan mielellään, joten olenkin antanut lasten itse toivoa mitä tarjoillaan. Siennan listalla oli tällä kertaa kakku karkkikoristeilla, cake popseja, mustikkamuffinsseja ja Fasu-paloja. Löysin muuten Kinuskikissan sivuilta tosi helpon ja nopean cake pops reseptin. Korvasin Fazerinat Dominoilla ja käytin maustamatonta tuorejuustoa taikinassa. Kuorrutin cake popsit valkoisella Candy Meltsillä. Suolaiseksi purtavaksi tein peltigaletten prosciuttosta ja lehtikaalista. Resepti löytyy Soppa 365:sta. Tästä tein myös gluteenittoman kalaversion, korvasin ilmakuivatun kinkun kylmäsavulohella ja jauhot gluteenittomilla jauhoilla. Peltigallette on maukas ja helppo tehdä isommalle porukalle kun kerralla saa ison pellillisen josta voi pilkkoa napostelupaloja.

Kakkukynttilät ja ilmapallot ostin Confettista. Confetti on mun luottomyymälä kun on kyseessä juhlat. Sieltä saa paljon erilaisia ilmapalloja täytettynä ja leivontakoristeiden valikoima on hyvä.

syntymäpäivät 5 - Synttärihumua

syntymäpäivät 3 - Synttärihumua

syntymäpäivät 2 673x1024 - Synttärihumua

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

1 Comment

  1. Vastaa

    MrDD

    Kiitos paljon vastauksestasi, Ullis!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *