Syntyis jo se pikkuveli…

03/03/2009

leevijamaha7-300x225.jpg

Kyllä vaan odottavan aika on sitten pitkä. Niin pitkä, etten täältäkään malttanut pysyä poissa. Laskettu aika siintää ensi viikolla, mutta omasta puolestani voisin jo synnyttää. Odottavalla kannalla on myös koko muu perhe. Miehelle kun soittaa töihin, niin puheluun vastataan “Joko lähdetään synnyttään?”.

Samoin taaperomme, joka veljessarjassa monesti parittomaksi jäävänä odottaa vauvaa kuin kuuta nousevaa, kysyy joka aamu ensimmäisenä, että “Äiti, voisko se pikkuveikka tänään syntyä?”.

Kyllä vain, tulossa on siis pikkuveikka ja veljeksiä on kohta neljä. Isillä on siis koko jääkiekkoketju kasassa ja äitistäkin saa kuulemma pienellä treenauksella hyvän maalivahdin. Raskauskiloille on siis luvassa kylmää kyytiä…

Kun ylimääräistä aikaa on paljon, niin päässä pyörii monet ajatukset. Kuinka sitä jaksaa taas herätä öisin imettämään, kun hyvän aikaa on jo saanut nukkua kokonaiset yöunet? Onko vauvalle nyt kaikki tarvittava hankittu vai puuttuuko kenties jotain tärkeää? Kuinka isoveljet suhtautuu uuteen tulokkaaseen? Erityisesti 2,5-vuotias taaperomme, kun paljastuu “karu” totuus siitä, että odotettu pikkuveli ei heti rakennakaan kanssaan junaratoja tai palapelejä.  Vielä, kun äitinkin aika menee vauvaa hoitaessa.

Näihin kysymyksiin saan pian vastauksen, toivottavasti jo lähipäivinä voin tulla kertomaan teille vauvauutisia.

leevijamaha7leevijamaha1

5 Comments

 1. Vastaa

  Anna Stuttgartista

  Kauniit kuvat teistä kolmesta;-) ja onnea loppusuoralle!

 2. Vastaa

  chic mama

  Beautiful photos! Congratulations, and good luck! A positive attitude gets one very far, and you seem to have it! I´m so excited for you!

 3. Vastaa

  Finette

  Uutisianne odotellen! Toivottavasti pian tapahtuu ja hyvin se menee. (Mietin samallalailla, että vieläkö sitä jaksaa ja osaa, kun ikäeroa oli yli 3vuotta, mutta hyvin on mennyt.:)

 4. Vastaa

  maija78

  Odottavan aika on pitkä… Ihana kuulla että poika tulossa! Malttamattomana uutisia odotellen,
  maija

 5. Vastaa

  Maria

  Kauniita kuvia : ) Tuo isoveljen ilme on kuin meidän keskimmäisen kun “omi äidin ja masun itselleen” Kuopuksen synnyttyä ei onneksi osoittanut mustasukkaisuutta vaikka äidin poika on edelleen ; )

  Oiken ihanaa loppuodotusta Sinulle!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *