Taaperolle kenkiä

17/04/2009

popot.jpg

Jatkan vielä Marikan aloittamasta aiheesta, kevätkengistä ja esittelen vuorostani meidän taaperomme kevätkenkiä. Meillä myös ulkoillaan erittäin paljon ja siitä syystä kenkävalintoja tehdessä pitää olla tarkkana. Onhan hyvät kengät muutoinkin yksi tärkeimmistä hankinnoista lapselle.

popot

Kevääksi taaperolle on kahdet Superfitin kengät. Toisissa on gore-tex ominaisuus ja toisissa ei ja niiden käyttöä vuorotellaan sään mukaan. Lisäksi tykkään, että käyttökenkiä on lapsella kahdet, jotta toinen pari ehtii välillä myös “levätä”. Tosin taapero saa aamupäivän aikana kenkänsä jo sellaiseen kuntoon, että  iltapäivän ulkoiluun tarvitaankin se toinen pari… Superfitit sopivat malliltaan loistavasti meidän pojalle ja ulkonäkö on sopivan hillitty.

Pihakenkien lisäksi taapero tarvitsee nahkakengät. Tepsujen talvimalli on meillä ollut kestosuosikki ja nyt kokeillaan heidän malliaan myös kevääksi. Tepsuissa arvostusta saa erinomaisten ominaisuuksien lisäksi niiden kotimaisuus ja käsityö.

Kaupunkikäyttöön löysin tammikuun alennusmyynneistä Catiminin suloiset nahkakengät. Kenkien värivalintoja katsellessa ei liene vaikea arvata tämän äidin lempiväriä!

img_0211img_0381

2 Comments

 1. Vastaa

  kent

  Ruskeaa löytyy meidänkin taaperon kengistä yllin kyllin, vaikka lapsen sukupuoli onkin toinen. Meillekin kotiutui tänään Superfitin goret nauhaversiona, mielenkiinnolla odotan käyttökokemuksia. Kaverina Eccon nauhakengät jo kolmatta vuotta peräjälkeen; nämä ovat siis arvonsa jo osoittaneet. Vielä kesäksi sandaalit ja jotkut tyttömäiset pikkukengät – siinäpä se sitten onkin… Ja tietysti kumpparit, ei kai ilman niitä Suomessa pärjää!

 2. Vastaa

  Minna

  Heippa!
  Kenkäaihetta läheltä liipaten…kertoisitteko Hki:n parhaat kenkäkaupat, josta löytyisi mainitsemianne merkkejä kevätkengistä? Myöskin etsinnässä olisi varrellisia lenkkareita/koristossuja pojille esim. Hummel, Converse, Puma.
  Alevinkit otetaan myös vastaan ja mikä ettei kiinnostavat lastenvaatekaupat pääkaupungista! 🙂
  terv. viikon päästä maalta Helsinkiin suuntaava
  ps: Oisko kiva blogiaihe??

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *