Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

15/12/2017

didriksons 1 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

Muistatteko, kun mietimme tytölle talvitakkia? Hänellä oli tarkka mielikuva takista ja minulla toivomuksia monenlaisesta kestävyydestä, ainakin veden-, hankauksen-, pesun- ja miksei maailmankin-. Juuri sitä mustaa ei löytynyt, mutta valinta loppujen lopuksi Didriksons. Siitä löytyi sopiva koko ja valkoinen oli (lapsen, ei äidin) mielestä parempi kuin tummansininen.

Takki on ollut nyt tässä kuramaailmassa käytössä noin kuukauden ja vesisadetta se kestää hyvin, mutta lika tietysti näkyy. Onneksi pinnan saa pyyhkimällä puhtaaksi eivätkä hihansuutkaan ole vielä pinttyneet. Meikki sotkisi kauluksen, mutta sitä ei onneksi tarvitse huolehtia, parin vuoden kuluttua varmaan pitää.

Olin keskiviikkona Suomen Tekstiili & Muodin järjestämässä koulutuksessa ja opin mm. sen kuinka suojata takki lialta pilaamatta sen ominaisuuksia muuten ja sen teen tälle takille heti viikonloppuna. Sama käsittely odottaa omaa rakasta ja vanhaa Joutsen-untuvatakkiani. Kerron täällä sitten miten kävi…

Didriksons Zoe -takki on sopivasti tilava malli, joten alle mahtuu kerroksia, mutta vyötärökiristyksellä saa myös hyvin säädettyä kokoa. Selässä on tekoturkisvuori, joka on tosi lämmin. Isoihin taskuihin mahtuu lapaset ja kännykkä.

Tämä on meidän ensimmäinen Didriksons, mutta takki vaikuttaa hyvin tehdyltä. Jokainen sauma, nappi ja yksityiskohta on siisti ja mietitty. Didriksons on ruotsalainen yritys, joka valmistuttaa ulkovaatteet sopimustehtaillaan Euroopassa ja Aasiassa. Yli sata vuotta toiminut perheyritys on tarkka kumppaneistaan ja tekee jatkuvasti työtä työntekijöidensä ja ympäristön puolesta.

 

didriksons 2 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

didriksons 3 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

didriksons 4 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

didriksons 6 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

didriksons 5 of 6 - Takkiongelmaan löytyi ratkaisu: Didriksons

Takki Didriksons Zoe, asusteet ensimmäisissä kuvissa Gugguu, alakuvassa Balmuir*, farkut Pomp de Lux, kengät Andiamo

*saatu

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *