Talven parempi takki

21/09/2009

mekkotakki1.jpg

Suomen suloinen talvi haastaa meidät vanhemmat pukemaan jälkikasvumme lämpimästi, mutta myös loskaa, vettä ja räntää kestävästi. Vaihtoehtoja löytyy, eikä enää nykyään pelkästään niitä kalliita, vaan keskihintaisistakin ulkovaatteista löytyy monia tarpeellisia ominaisuuksia.

Entä sitten ne talviset reissut, kun vaatteella ei olekaan tarkoitus ulkoilla, vaan vaikka mennä juhlimaan tai ostoksille? Ei oikein huvittaisi sitä pulkkamäkipukua käyttää ihan joka paikassa, mutta en millään voi kotiäitinä maksaa ehkä vain muutamia kertoja käytettävästä vaatteesta satasia. Tarpeet ovat tietysti kovin erilaisia eri perheissä: jos liikutaan paljon kaupungilla, käyttöä riittää ja voi olla tarvetta parillekin takille, mutta toisessa perheessä ei tarvetta ole edes joka vuosi.

Tänä vuonna kuopuksen takki löytyi helposti: suloinen, tarpeeksi juhlava mutta sopii myös kaupungille, ja hintaa jäi alekupongin kanssa vajaa kolmekymppiä.

mekkotakki1

mekkotakki2

Takki tuli Ellokselta ja on valitettavasti kuvassa suoraan paketista -eli vähän rutussa. Anteeksi.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  Helmi

  Tosi hieno takki!
  Täytyykin käydä kurkkaamassa löytyiskö Ellokselta meillekin, joten kiitos vinkistä!!

 2. Vastaa

  Susanna

  Hei meillä on samanlainen takki pikku pakkasia odottamassa, paitsi että me valittiin punainen :o) Elloksen alekupongit on parasta maailmassa, just klikkasin ittelleni korkeevartiset nahkasaappat puoleen hintaan. ME LIKE!

 3. Vastaa

  Elina K

  Elloksella on kyllä kivoja vaatteita nettikaupassa varsinkin tytöille, kuvastoa jos katsoo, niin ei uskoisi. Jostain syystä kuvastoon valitaan aina ne halpisvaatteen näköiset…mutta nettisivuilta löytää muutakin. Joskus löysin paljonkin kaunista pojille, mutta tänä syksynä ei oikein kolahtanut.

 4. Vastaa

  Sari

  Susanna, punainen onkin tosi kaunis! Se olisi tullut varmaan meillekin, mutta muissa ulkovaatteissa on kirkkaanpunaista niin paljon, että päädyin ruskeaan.

  Elina, totta puhut.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *