Talvi tulkoon osa 1

17/10/2010

talvi102.jpg

Jotenkin arvailin syksyllä töitä aloittaessani kolmen vuoden hoitovapaan jälkeen, että talvivaatehankinnat eivät ehkä tänä vuonna tule saamaan ansaitsemaansa aikaa ja huomioita. Näin jo itseni uudesta rytmistä tärähtäneenä ja uupuneena haalimassa ruokakauppareissulla jotain talvivaatteen tapaisia kärryn päälle.

Onneksi ei! Kauan eläköön nettikaupat ja  mallistojen  nettikuvastot. Illalla voi rentoutua selailemalla vaihtoehtoja ja ostoskoriin napsautus ei kestä kuin hetken. Posti tuo paketin, eikä itse tarvitse välttämättä lähteä enää säntäilemään yhtään mihinkään.

talvi102

Housut  Reiman Torv, väri tummanharmaa. Pidän vielä tällä 3-vuotiaalla henkselimallisia housuja parempina. Lunta ei  joudu kovin helposti selkään ja pysyvät varmasti ylhäällä. Reima ei näytä tänä vuonna nostaneen housujen hintoja, 59 e on varsin kohtuullinen moniin muihin merkkeihin verrattuna.

Takki on Jacadin Calèche -mallistosta. Netistä en enää löytänyt kuin ruskeana, joten vaaleanpunaiset on joko myyty tai olen päiväunien tarpeessa. Hennon vaaleanpunainen untuvatakki on varmasti lämmin, mutta hieman liian hui-voi-ei kurakeleille. Toivottavasti ennusteet pitävät paikkansa ja saamme lunta ja pakkasta. Takin pinta on onneksi likaa hylkivää ja helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

talvi101

Pipo, huivi ja sormikkaat Monsoonia Ebaysta. Keiju ja prinsessa -ikä on alkanut.

talvi103

Kengät Emut BaobabKidsistä. Näissä kuljetaan nyt sisällä, kun pihaleikkeihin sopivat vielä kumisaappaat paremmin. “Pehmeät kengät” ovat parkissa sängyn vierellä odottamassa kaupunkireissuja ja muita talven menoja.

talvi10

Talvivaatekatsaus jatkuu myöhemmin…

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

7 Comments

 1. Vastaa

  roosa

  Kaunis setti! Mistä noita Jacadeja voi tilata?

 2. Vastaa

  Sari

  Takki on ostettu liikkeestä Berliinistä. Sieltä luvattiin, että he lähettävät kyllä Suomeenkin jos jotakin tarvitsee. Palvelu oli muutenkin todella ystävällistä.

  BERLIN 10707 67 Kurfürstendamm +49 30 88 71 26 84

 3. Vastaa

  Elina K

  Uusi tuttavuus tuo Jacadi mulle, näytti olevan paljon kauniita vaatteita tuolla nettikaupassa. Toimittavatko nettikaupasta lainkaan ulkomaille? Kun ei osaa ranskaa yhtään…

 4. Vastaa

  Sinikello

  Kaunista keiju teemalla!

 5. Vastaa

  Sari

  Minäkään en osaa ranskaa, mutta sen verran sain tuolta nettisivuilta tolkkua että eivät toimita. Jacadia löytyy jonkun verran Ebaysta ja toivottavasti joskus saisimme Suomeen kaupan.

 6. Vastaa

  jonna

  Ihanalta näyttää. Sääli vaan pienten (lastenvaate)kivijalkakauppojen jos kaikki pitää netistä sängyllä maaten tilata. Tuskinpa vaan Jacadia Suomen markkinat kiinnostaa:(

 7. Vastaa

  Sari

  Ikävä kyllä voit olla oikeassa, jonna. Jacadi kun ei kuitenkaan ole superkallis, niin suomalaisia taas kiinnostaisi.

  Tuskin kivijalkakauppoja uhkaa meidän maalaisten nettishoppailu 🙂 Onhan hypistelemisessä ehdottomasti oma puolensa!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *