Talvilomalla ei palele w/ Kivat

24/02/2017

kivat 6 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat

kivat 8 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatkivat 7 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatkivat 5 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatkivat 4 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatkivat 3 748x1024 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatkivat 2 - Talvilomalla ei palele w/ Kivatvuokatti 3 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat vuokatti 2 768x1024 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat vuokatti 1 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat kivat 1 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat

kivat 9 - Talvilomalla ei palele w/ Kivat

Kaupallinen yhteistyö Agtuvi Oy 

 Talvivaatteiden erilaisia ominaisuuksia tulee usein pohdiskeltua ostovaiheessa, mutta vasta tositoimissa ne näyttävät todelliset hyvät ja huonot puolensa. Säästin oman laskettelutakkini ostohinnassa ehkä satasen, ja joka kerta rinteessä ärsyttää puuttuva lipputasku ja ulkoilessa huono hengittävyys. Samahan se on seisooko leikkipuistossa paikallaan vai hikoileeko reippaalla vauhdilla menemään: jos jostain alkaa palella, naama jäätyy, pipo kutittaa tai sukat ja kengät kastuvat läpi, ei meno pitkään huvita. Eikä huvita sekään, että joku valittaa kylmää tai märkää koko ajan.

Tänä vuonna vietimme lomaa Vuokatissa ja saimme nauttia niin pakkasesta, suojasäästä, auringosta kuin lumisateestakin. Minä olen nyt virallisesti se, jota muut joutuvat odottelemaan hissillä. Syy ei ole enää se, että lasken varalta viimeisenä keräilemässä kaatuneet laskijat ja pudonneet tavarat, vaan en enää uskalla laskea yhtä kovaa kuin muu perhe. Varsin leppoisaa on silti rinne-elo, kun kaikki osaavat käydä aivan itse vessassa ja syömässä, eivätkä välttämättä tarvitse minua muuten kuin sponsoroimaan ja kuljettamaan, ja ehkä kiristämään monoja.

Rinnepäivinä toimivat vaatteet pitävät lämpimänä niin rinteessä kuin hississäkin. Lasten välikerroksia on helppo lisätä tai vähentää, mutta ranteet, kaula ja kasvot joutuvat kylmälle viimalle alttiiksi, eikä kurkkukipu ja nuha ole paras lomakaveri. Ohuet keinokuituiset tuubihuivit suojaavat jonkin verran kaulaa ja kasvoja, mutta eivät ole kovin lämpimiä. Puuvilla on lämpimämpi, mutta kastuu hengitysilmasta ja jäätyy. Fleece kastuu pinnalta ja yritän vältellä sitä myös mikromuovien vuoksi. Paras suoja lapsilla on ollut merinovillainen kypärämyssy, mutta uudet laskettelukypärät suojaavat päätä ja korvia niin hyvin, että kypärämyssy oli alla liian kuuma. Kivat –silkkivillainen tuubi taas oli mukavan ohut, mutta huomattavasti ohutta keinokuituista lämpimämpi. Se ei kutittanut myöskään Hyvin Herkkäihoista Henkilöä, jonka ihoa saattaa pelkkä merinovillakin ärsyttää. Hän saikin testattavaksi Kivat -pipon, jossa on puuvillavuori, eikä kutita enää.

Silkkivillatuubi näytti ensin tosi kapealta ja epäilin, ettei se mahdu teinille, mutta se on niin joustava, ettei se puristanut vaan sama koko oli sopiva niin 16-vuotiaalle pojalle kuin 9-vuotiaalle tytöllekin. Samaa materiaalia on tytön pinkki pipo, jota lainaan itsekin lenkille. Ihanan lämmin mutta ei yhtään kuuma!

Hyvien ominaisuuksien lisäksi minulle on tärkeää, että Kivat -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Laura kirjoitti aiemmin täällä Minnin pakkasvarusteista.

Nyt saat Minityylin lukijana vielä oman alen!

Koodilla: MINIKIVAT2017 saa 15% alennuksen tilauksen loppusummasta Kivat-verkkokaupassa www.kivatshop.fi
Koodi tulee kirjoittaa kassalla alennuskoodikohtaan.
Alekoodi on voimassa 12.3.2017 asti.

PS. Päiväkodin vinkkipankki kertoo:

Taaperon raivo ja turhautuminen kevättalvella on suuri, kun lapio ei pysy kädessä. Ratkaisu on laittaa istuvat ja hyvin kädessä pysyvät ohuet lapaset oikean kokoisina alimmaksi ja päälle tavalliset kurakintaat, jotka eivät saa olla yhtään liian isot. Notkealla ja napakalla käsineellä pysyy lapio komennuksessa ja sormet kuivina ja lämpiminä.

vinkki taapero - Talvilomalla ei palele w/ Kivat

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Westend Mum

    Tuo silkkivillainen tuubi voisi olla kokeilemisen arvoinen.
    http://westendmum.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *