Talvipoppia

30/10/2009

t096.jpg

t096Pirpanan pinkit jo kuvissa vilahtivatkin, tänään vuorossa ovat perheen pienimpien punaiset ja siniset. Kirkas punainen ja tummansininen -siinäpä pari, joka kantoi pitkään supertylsän leimaa. Moni ei moisesta välitä, vaan ruskeina ja vihreinä, oransseina ja muinakin vuosina etsii lapselleen näitä perusvärejä. Punainen palasi meidän naulakkoon jo viime vuonna, tummansininen nyt. Namiii!

t094t095t091

t092t093

Molempien haalarit Polarn o. Pyret: sininen perusmalli, punainen vauvamalli

Oranssi dinohattu hejastinharjalla UNQ, oranssit rukkaset Jonathan

Pilkullinen sydänpipo Tanyasum, rukkaset Reimatec

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

7 Comments

 1. Vastaa

  Misupai

  Perusvärit yhdistettynä toisiin väreihin on raikas yhdistelmä! Ja perusvärejä on helppo kierrättää tytöllä ja pojalla kun vaihtaa asusteita. Pidän puhtaasta “popin” punaisesta itsellä ja tytöllä. Meillä on myös punainen perushaalari ja kysynkin, että onko tuossa sinisessä sellaiset käsiresorit, joissa peukkureikä? Meidän haalarissa (ostettu viime keväänä) on ja jotenkin niiden käyttö on mielenkiintoista 1v8kk ikäisellä. Rukkasista riippuen jätän päälle tai rukkasten sisään, mutta en laita peukkuja niihin.

 2. Vastaa

  kent

  Minäkin vannoin, että ei meidän lapsille koskaan tummansinistä… ja niinpä vaan kumpikin kulkee nyt tummansinisissä haalareissa:-) Kivat asut teidän lapsilla, ja tyttösen sydänhattu on erityisen suloinen!

 3. Vastaa

  -Anni-

  Meillä on tytöllä tuo sama haalari päiväkotiin ja ongelmia ovat tuottaneet asusteet , ei mitään kivoja ole oikein löytynyt, mutta tuo hattu ja mustat hanskat voisikin toimia!
  Mulla oli viime keväänä joku punainen vaihe ja tää haalari on sen ajan ostoksia, nyt jyllää vaaleammat värit. En voi vaan miehelle myöntää että en tykkää enään haalarista, mitä tästä opin… 🙂 Onneksi meillä on toisena pukuna ruskea baggie johon sopivat kaikki vaaleanpunaiset ihanuudet 🙂

 4. Vastaa

  Sari

  Misupai, ei ole reikiä resoreissa kummassakaan. Sininen on uusi, punainen viime kaudelta. Meilläkin on välillä hanskat alla, toisinaan päällä.

 5. Vastaa

  Airami

  Hei,
  onko tuo tummansininen se fleecevuorinen ns. välikausihaalari vai ihan oikea toppahaalari?

  Saako myös esittää bloggausvinkin: äitien käsilaukut, mielellään nettikaupoista tilattuna?

 6. Vastaa

  Sari

  Airami: on toppahaalari

  Kiitos vinkistä! Laitetaan muistiin 🙂

 7. Vastaa

  Selma

  Itse tykkään punaisesta pojalla, mutta en tytöllä… 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *