Tänään se alkaa: Kadonnut joulupukki

18/12/2014

Koko_perheen_joulusarja_Kadonnut__Joulupukki_Kakkosella_18_12__alkaen___Lapset___yle_fi.jpg

Koko_perheen_joulusarja_Kadonnut__Joulupukki_Kakkosella_18_12__alkaen___Lapset___yle_fi

Meillä on odotettu jo kiivaasti Ylen uuden joulusarjan alkamista, eikä siihen enää monta tuntia ole. Kadonnut: joulupukki on kuusiosainen seikkailu, jossa neljä lasta – Leevi, Maria, Emppu ja Jake – ovat tulleet tapaamaan Joulupukkia, jota ei ala näkyä. Vähän vahingossa he joutuvat Joulumaahan, johon ihmisillä ei yleensä ole asiaa. Siellä heille selviää, että Joulupukki on kadonnut.

“Lapset tutustuvat Joulumaan kummallisiin asukkaisiin, joilla kaikilla tuntuu olevan motiivi Joulupukin katoamiseen. Kaiken tietävä Postitonttu piilottelee jotain. Kieron oloinen Lelutehtailija on tyytymätön ansioihinsa ja sijoitukseensa Lelutehtailijoiden Top 1000 -listalla. Joulumaan puuronkeittäjällä, Manteli-tontulla, ei myöskään ole puhtaat jauhot pussissa. Joulupukin taiteellinen veli, Santtu, on oudon hiljainen veljensä katoamisesta. Lisää pakkaa ovat sekoittamassa kovaääninen Kapinatonttu ja sekoileva Viestitonttu.
Ehtivätkö lapset ajoissa, pelastuuko joulu – ja kuka on Joulupukin katoamisen takana?”

Loistavien lapsinäyttelijöiden rinnalla Joulumaan asukkaina nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä: Miia Nuutila, Kari Ketonen, Petra Karjalainen, Timo Kahilainen, Mikko Nousiainen, Ville Myllyrinne, Heikki Hela, Kaisa Mattila ja Janne Ravi. (Yle)

kadonnutjoulupukki

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *