Tarpeellisia löytöjä Crocsin alesta

29/01/2012

crocsit.jpg

Crocsilla aletetaan nyt kunnolla ja löysin meille tarpeelliset kevätloskarit molemmille päivähoitotyypeille. Nämä ovat kevyet ja kuivuvat tarpeen tullen nopeasti, eivätkä pelästy edes  pyykkikonetta tai kuivauskaappia.

crocsit

 

Kolmas löytö ei ehkä ole niin tarpeellinen, mutta tosi suloinen. Superkevyet kultatennarit kaupan päälle.

11681_pair_73J

Ale on voimassa vielä tänään: talviale-tuotteet osta kolme maksa kaksi ja yli 49e ostokset postikuluitta.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  ninsku

  Ostin syksyllä molemmille lapsille tuollaiset harmaat crocsit ja pettymys oli aika iso. Ajattelin noiden kenkien olevan just hyvät vähän märemmälläkin kelillä, mutta jalat kastuu välittömästi nilkan kohdalta ja kyllä noissakin tovi menee ennen kuin kuivuvat…..ei toiste meille!

 2. Vastaa

  Annami

  Samoilla linjoilla olen kuin edellinenkin… Olen itse pk:ssa töissä ja ryhmässämme oli parilla lapsella samaiset kengät. Ajattelin ensin että ovatpa kivat ja näppärät, mutta kun lapsi marssi hetken lumisohjossa kevättalvella, oli jalat läpimärät. (Vesilätäköistä nyt puhumattakaan…) Kuten näkyy, niin tekstiilinen varsi menee takaa todella alas, joten ei paljoa tarvita että se imaisee kosteutta.
  Omalle tytölle vielä kaupassa noita katselin ja kysyin sitten myyjältä, että onko varsiosassa jonkinlaista kosteudenkestoa. Ei kuulemma mitään. Kauppaan sitten jäivät, kun en oikein keksinyt että minkälaisella säällä noita sitten kuuluu käyttää? Jos ei kerran kosteammilla keleillä?

 3. Vastaa

  Dagmar79

  Hyvä sitten, etten tilannut noita, harkitsin nimittäin. Meillä oli tytöllä viime vuonna vastaavat Vikingin. Ihan turhat, juurikin edellä mainituista syistä. Ehkä loskassa kävelyyn ok, muttei kyllä päikyn pihaan ainakaan meidän tytölle. Kunnon pakkasella olisivat ok, mutta mitä sillä kumiterällä sitten on tekoa?
  Kiitos kuitenkin Sarille ale muistutuksesta, tilasin Crocsilta muutamat muut kengät 🙂

 4. Vastaa

  Sari

  Nämä eivät toisiaan toimi lätäköissä ollenkaan. Meillä on kevätversiot, eli ohuella vuorella, kuivivatkohan nämä paremmin? Meillä on kumpparit ja nämä, mutta ei goreja. Likaantuneena heitän pyykkikoneeseen ja kuivuu alle vuorokaudessa rutikuivaksi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *