Tavallinen torstai

19/03/2009

to2-150x150.jpg

Torstai. Äidin ja Pampulaisen vapaa aamupäivä. Kirpparilla kului mukavasti tunti, muualla pari muuta.

Kirpparilla ei pitänyt olla mikään erikoisen hyvä päivä, koska yleensä uudet tavarat ovat pöydissä perjantaina, mutta olisimme löytäneet vaikka mitä. Uudenveroisia Transformers -leluja siististi pusseissa ohjeineen, Duplo-junarataa, suloisia Monsoonin paitoja… Kirpparilla on vaan pakko pitää pää kylmänä ja muistella vaikka vaatehuonetta. Kaikkea kivaa ja kohtuuhintaista ei voi tuoda meille. Mutta jotain sentään:

to2to5to4

Kuvissa vasemmalla Minymon lentokonepaita. Meillä on jo samanlainen valkoisena, nyt on kahdelle veljekselle samikset. Keskellä ranskalainen pellavamekko ja oikealla Kammakarlon ihanuus. Molemmat mekot tismalleen oikeaa kesäkokoa. Helteitä kiitos!

ME&I:n velourmekkoa metsästin joskus Traderasta, mutta ei napannut. Nyt löysin todella hyväkuntoisen lähikirpparilta. Ihmeellistä! Kammakarlon mekko on mahtavan muhkean kellohelmainen. Kirpparille meni yli kymmenen euroa.

Siksi oli pakko ryövätä lasten säästöpossut… Ei vaan olin luvannut lapsille jännnittävän possuntyhjennys-seikkailun. Ihanaa pankkien itsepalvelua laulaen ylistäen, hiki norona selkää pitkin valuen, pikkuihmisten säntäillessä mummojen rollaattoreja tuuppien ympäriinsä, sain viimein lippaat väänneltyä auki, kolikot pussitettua ja kaikki lappuset revittyä, niitattua ja täytettyä. Seuraavien viikkojen ajan nappaan kaikki irtokolikot omaan taskuuni ja ostan suklaata.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

6 Comments

 1. Vastaa

  anana

  Ihana tuo punertava mekko!

 2. Vastaa

  sannas

  Tosi kivoja kirppis-löytöjä.
  Meillä on säästöpossut sellaista mallia, jotka saa itse auki. Poika säännöllisesti laskeskelee rahojaan, pikkusiskoa ei vielä kiinnosta (paitsi pojan rahat jos ne ovat poissa possusta).
  Lapsena meillä oli kanssa possut jotka piti tyhjentää pankissa ja oli hurjan jännää kuulla paljon rahaa sinne oli kertynyt.

 3. Vastaa

  Roosa

  Ihania löytöjä teitte. Onpas teillä hyvä kirppari!

 4. Vastaa

  MiaRiina

  MIstä ihmeestä löydätte noin hienoja vaatteita kirpputorilta?? Ainoa missä itse joskus käyn kiertämässä on Jäähallin kirppis viikonlkoppuisin eikä sieltä ikinä löydä vaatteita..

 5. Vastaa

  Nilli

  Hyvät kirppislöydöt piristävät aina! 🙂 Onko muuten tulossa juttua kevätkengistä? Itse pähkäilen, kun pitäisi esikolle ostaa kevätkengät, että millaset ja pitäskö olla ihan kahdet? Kesällä sit kuljetaankin Crockseissa enimmäkseen ja sandaaleilla.

 6. Vastaa

  Sari

  Kevätkenkä juttu on näppäimillä, kun vaan saatais se kevätkin 🙂

  Ei tosiaan aina löydä mitään kirpparilta, mutta onneksi joskus sentään. Näköjään oon taktisesti jättänyt kirpparin mainitsematta, ettei sinne muut löydä… 🙂 Nämä on Järvenpäästä Euroset -kirpparilta, osoite muistaakseni Wärtsilänkatu 10.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *