Täydellinen uima-asu taaperolle (tai oikeastaan kaksi)

20/02/2011

GJ51116049_695_FNT.jpg

GJ51116049_695_FNTGJ51116060_100_FNT

Uikkarit ovat yksi niistä vaatekappaleista, joiden vuoksi kadehdin tyttöjen äitejä. Pikkuiset uima-asut ovat vaan niin supersöpöjä! Kun meitä pyydettiin aikoinaan ystäviemme tyttärelle kummeiksi, taisin ihan ensimmäiseksi ostaa kummitytölle uimapuvun.

Kuvien ihanuudet bongasin Tommy Hilfigeriltä ja ostaisin molemmat, jos olisi tarvetta. Vaikka malli on lähes sama, fiilis muuttuu täysin eri kuosin kanssa. Raikas raita vai huippunaisellinen polka dot, en voisi päättää kumman valitsisin. (Ja mieheni taitaa tässä kohtaa olla aika onnellinen poikien isä.)

edit. bongasin saman raitauikkarin myös täältä.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

5 Comments

 1. Vastaa

  pipsa

  Tuo pilkku uikkari kävisi meillekin:) raidat ei ole minun silmään missään muodossa.

 2. Vastaa

  Sari

  Ihanat! Ja olkaimet ristissä, pysyy päällä myös Ariel-menossa.

 3. Vastaa

  Päivi*

  Nätit! Tytön äitinä olen tuskaillut, kuinka hankala on löytää uimapukua ilman röyhelöä tai muumin /prinsessan / Arielin kuvaa
  >:-Z

 4. Vastaa

  Sarita

  On kyllä tosi nätit uikkarit, noista jommankumman (mutta kumman, vaikea valinta) ottaisin meidänkin tytölle … JOS tyttö ei olisi kolmevee, jolla on erittäin vahvat mielipiteet vaaleanpunaisen eduksi nykyään. Huoh.

 5. Vastaa

  Maarit

  Pakko kommentoida… Meillä Viivi & Viktorilla on tosiaan näitä raidallisia uikkareita ja nyt saimme hankittua myös näitä pallouimapukuja 4 kpl (joista yksi on jo varattu). Pallouikkarit ovat tulossa verkkokauppaamme maaliskuun 20. päivän paikkeilla. Terveisin Maarit / Viivi & Viktorilta

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *