Teemana sydämet

23/10/2009

gymbos1-236x300.jpg

gymbos1

Kolmevuotiaani on pitänyt sydämistä niin kauan kuin on osannut puhua. Päiväkodissa sai “omaksi merkikseen” sydämen, siis hänen paikkansa oli aina merkitty pienellä, punaisella sydämellä. Meni oma aikansa ennenkuin tytön sain vakuutettua, ettei kaikki sydänaiheiset vaatteet ja tavarat ole hänen.

Joululahjoiksi haluaisi kuulemma sydänmekon, sydäntalon ja sydänpupun. Voi apua! Kun kasvamassa on toinenkin tyttö, olisi kaikkien kannalta toivottavaa, ettei pahamaineista yliannostusta saada.

sydäntossuttinyzonegymbos2sydänplyysihaalarimeandi

cchaalarisydänpaitameandigymbos3sydänpaitamim-pitaikamaasydantunikacc


Ylhäältä vasemmalta  trikoohaalari Gymboree, tossut Tinyzone, legginsit Gymboree, plyysihaalari Me & I, toppahaalari Cupcake, turkoosi paita Me & I, mekko Gymboree, musta paita Mim-Pi ja raidallinen tunika Cupcake.

5 Comments

 1. Vastaa

  Suvi

  Voi apua tosiaan! Itse olen aivan heikkona sydämiin tytön vaatteissa, samoin leivoksiin ja karkkeihin. Kaikkea suloista suloiselle prinsessalle (olen ehkä “vähän” seonnut saatuani tytön kahden pojan jälkeen…). Mutta kysyisin, mistä Gymboreen mallistosta nuo sydänvaatteet ovat? En löytänyt ainakaan tämänhetkisiltä Gymboreen sivuilta. Oletteko olleet ylipäätään tyytyväisiä Gymboreen vaatteisiin ja nettikauppaan? Itse tilasin sieltä juuri ensimmäisen pläjäyksen ja toimitus ainakin kestää tosi kauan, liekö jäänyt tulliin lunastettavaksi.

  1. Vastaa

   Laura

   Ihanaa Suvi, luot toivoa kahden pojan äidille. Tänään just ihastelin kerhossa pieniä neitejä mekoissa ja tunikoissaan. Olen nyt lyhyen ajan sisällä tavannut monta äitiä, joille on kahden pojan jälkeen syntynyt tyttö.
   Eipä sillä, pikkuiset pojat ovat hurmaavia hekin ja tuovat aikanaan sitten tyttöjä tullessaan 🙂 .

 2. Vastaa

  Marika

  Hei Suvi, alekorista löytyy: http://www.gymboree.com/shop/dept_category.jsp?productSizeSelected=0&pageClicked=2&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284913&bmUID=1256273070697. Nuo siis ihan pikkuisten mallistoa, isoin koko 18-24kk.

  Mä olen pääpiirteittäin tykännyt Gymboreesta. Jotain maanantaikappaleita on tullut vastaan, mutta niinhän yleensä menee. Toimituksessa saattaa parikin viikkoa mennä, jos sitä vielä välissä Tullikin käsittelee.

 3. Vastaa

  riikka

  Sama täällä, josko kahden ihanan pojan jälkeen tulisi se tyttö meillekin:) Vauvakuume nousee.. Ja varmaan täälläkin seottaisiin totaallisesti hankintojen suhteen!

 4. Vastaa

  Miikkis

  Meillä on tyttö nimeltä Hertta ja hälle tulee siitä syystä hankittua sydämiä 🙂 Miellyttävät kyllä muutenkin sekä äidin että tyttären silmää. Marikan tyttären tapaan Hertta on ominut sydämen itselleen: kaikki sydänkuvioiset vaatteet ja tavarat ovat muka hänen…;-)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *