Tekisi mieli ommella…

09/03/2009

Ompelukone seisoo yksinäisenä nurkassaan valot sammuksissa ja johto ympärillään. Vaippakankaan pala muistuttaa viimeisestä huristelusta, josta on jo… niin, pitkä aika. Kaikki netin ihanat ihanat käsityöblogit innostavat kokeilemaan, mutta aika ei riitä ja lapset keikkuvat ympärillä ja ruoka pitää laittaa ja kannattaako aloittaa, jos heti pitää keskeyttää ja osaanko edes. Pilalle menee kuitenkin. Nuppineulatkin ovat kadonneet.

Aamun Hesarin kannessa Eurokangas muistutti itsestään. Sinne olisi ihana mennä! Kaikki ne ihanat kankaat ja tarvikkeet valmiina hyppäämään pussiin!

Ehkä tänään, ehkä tänään…

kampanja

Eurokangas

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  chic mama

  Sari, just do it! Its all about getting STARTED! Once you get started, you´ll get so into it, that you´ll see how easy it is to find the time for sewing, or other handicrafts. I dont own a machine yet, but I´ve had my friends sewing machine for 4 months now, and I´ve sewn so many things: bumper for my newborn´s bassinet, dozens of burp cloths, gifts for my firends´children, some accessories for home, bibs, towels, etc. And YES, Eurokangas is amazing, once you go there, the inspiration takes you over. So, good luck my fellow friend, you can do it! 🙂

 2. Vastaa

  Minnin äiti

  Olen juuri surffaillut netista ompelukonetta itselleni, minulla on varmaan aivan liian hyva itseluottamus, kun kuvittelen osaavani. Aitikin asuu niin kaukana ettei voi auttaa kuin skypella. Ajattelin aloittaa ohuilla puuvillakankailla, kesamekkoja ompelemalla.

 3. Vastaa

  Sari

  Aloittaminen se taitaa olla vaikeinta. Eilen jäi Eurokangas väliin lumipyryn vuoksi.

  Ehkä tänään 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *