Terveisiä tunturista

14/04/2009

kuusamo_kylpyla_01.jpg

Ennen matkaa suklaamunaeväät haimme lähikaupasta vielä välikausivaatteissa lumettomassa etelässä, mutta nyt on välikaudet unohdettu ja etsimme taas toppaa ylle. Jatkamme vähän pääsiäistä Rukalla korkeiden hankien keskellä.

Pulkkamäki on taas herkkua, moottorikelkkailusta puhumattakaan. Välillä vetäydyimme kotakahvilaan lättyjä, kahvia ja mehua tankkaamaan. Ennen iltapalaa varpaat sai sulatettua saunassa ja päivän hiet huuhdeltua lämpimissä vesissä Kuusamon Tropiikin kylpylässä. Loma!

Kylpylässä perheen pienimmät oli huomioitu todella hyvin: suihkutiloissa oli ammeita, syöttötuoleja ja Bumboja, jotta äitikin saa uikkarit ylleen ilman, että vauva täytyy laskea lattialle tai taapero karkaa saunomaan miesten puolelle. Pikkualtaassa riitti puuhaa ja leluja, lisäksi viereinen isoallas oli vain 90cm syvä, joten 6- ja 8-vuotiaiden oli turvallista polskutella. Aivan mainio ratkaisu oli myös miesten ja naisten yhteinen pukutila, josta löytyy koppeja vaatteiden vaihtoa varten. Toinen vanhemmista voi vahtia katrasta kun toinen pukee, eikä kukaan joudu etsimään ravintolan puolelle livistänyttä jälkikasvua vajavaisessa asussa… Koko 6-henkinen perhe 35 e.

kuusamo_kylpyla_01

kuva: Kuusamon Tropiikki

ruka8ruka7ruka3

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *