Tervetuloa arki!

06/01/2010

IMG_4117-225x300.jpg

Onkos täällä ketään muuta, joka iloitsee arjen paluusta? (Gröhöm, vois olla kyllä joku pehmeä lasku, huomenna koulu alkaa klo 8.)

IMG_4117IMG_4145

Tällä viikolla on luisteltu ja nautiskeltu talvisäistä sekä viimeisistä jouluherkuista. Nyt saa riittää jälkimmäistä lajia.

Asiasta viidenteen, eikös kävisi nämä punaiset Kanadansaappaat tohon Rassen takkiin, jossa on punaiset detskut?

CanadansaapasKuva: Pikkujalat

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

5 Comments

 1. Vastaa

  Päivi*

  Jep, kiva että arki alkaa ja pääsee töihin lepäämään :-p

 2. Vastaa

  Susan

  Juuri kyseisenlaisia jalkineita etsin koko pitkän syksyn koululaiselle enkä löytänyt kunnollisia. Että netistä sitten olisi löytynyt:-) Meillä on nimittäin aikaisemmin ollut kyseiset kengät käytössä (merkkiä en muista että oliko samat, kahdet parit olen ostanut Ruotsista) ja todella erinomaiset ne ovat! Varsinkin täällä etelän talvessa kun koko alkutalvi on vain märkää ja loskaa. Helppohoitoiset, pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Ensi vuodeksi uudet tilaukseen sekä pienemmälle että isommalle pojalle!

 3. Vastaa

  matomatal@

  Columbia-merkillä on myös vastaavat kengät, niitä saa ainakin Stadiumista ja ihan perus-citymarketeista. Ovat olleet tänä todella kylmänä talvena meidän tytön ykköskengät, goretexeissa valittaa että varpaita palelee. Lisäksi Stockan Hulluilla päivillä ja Sokoksen 3+1-päivillä on joka syksy myös tämän tapaisia kenkiä, mutta niiden lämpimyydestä en osaa sanoa. Mutta ainakin loskakeleille nekin kelpaavat! Mutta siis nuo Columbiat ovat valmistajan mukaan jopa -32 asteen pakkasella lämpimät.

 4. Vastaa

  Suvi

  Hei Laura,
  kommenttini ei koske nyt viimeisintä postaustasi, vaan olisin palannut siihen apinareppuun/-valjaisiiin, mitkä aikanaan hankitte Robinille, muistanko oikein? Oletteko vielä käyttääneet sitä? Suositteletko? 🙂
  Entä luuletko että mahtuisi kookkaalle keväällä 3 v. täyttävälle pojalle (nyt >100 cm/~18 kg)? Valmistaja manitsee, että mahtuisi n. 3-vuotiaaksi asti, ja joku suomalainen nettipuoti ilmoitti, että menisi jopa 4 v. asti. Mietin kannattaako tilata..
  Hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle & perheellesi! Tyykkään kovasti tyylistäsi 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   Hei Suvi ja kiitos kauniista sanoistasi.

   Apinavaljaat ovat vielä käytössä, sen verran on vauhtia Robinilla edelleen. Ehkä kuitenkin keväällä/kesällä reppua tulee käytettyä useammin, kun käydään huvipuistoissa, kenties matkustetaan lentokoneella ja ylipäätään liikutaan enemmän ihmisten ilmoilla.

   Uskoisin, että mahtuu vielä teidän pojalle, koska säätövaraa on reilusti. Suosittelen kyllä, jos kyseessä on puuhakas lapsi 🙂 .

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *