Tervetuloa!

24/02/2009

Oi, olemme innoissamme, ikioma blogimme on vihdoin täyttä totta!

Toivottavasti viihdyt sivuillamme ja osallistut kommentein keskusteluun. Meille saa antaa palautetta, blogaustoiveita ja vinkkejä. Aihealueemme on laaja, eli kaikki hauska, joka liittyy lapsiin. Sivuiltamme saattaa löytää toisinaan vaikkapa kauneusvinkkejä äidille.

Tavoitteena meillä on luoda mahdollisimman paljon tietoa antava sivusto, jolla on mukava käydä  töissä tai kotona kahvikupin äärellä viihtymässä. Vaikka lastenmuoti yms. aiheet, ovatkin meille intohimo, blogia ei tehdä kuitenkaan otsa rypyssä.

Kuumat puheenaiheet, kuten keväthaalarin väri ja malli, saavat meiltä erityiskohtelun tänä keväänä. Luvassa on suuri ulkovaatetesti, josta lisää tuonnempana. Samoin otamme tiukkaan syyniin kenkävalikoiman. Neljän erilaisen äidin voimin uskomme voivamme luoda tästä blogista jotain todella upeaa, tervetuloa mukaan!

ps. lue esittelymme blogistit-sivulta.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

20 Comments

 1. Vastaa

  Eevi

  Ai tänne te olette siirtyneet ja juttujakin on jo syntynyt.

  Hyvältä näyttää! Ainakin minusta saatte vakilukijan.

 2. Vastaa

  Piia

  Mahtavaa, odotan innoissani lisää!

 3. Vastaa

  Julis

  Olipa iloinen yllätys, että olette perustaneet oman blogin! Jos heti saa antaa bloggaus-toiveen niin se olisi kevätkengät. Kävin eilen Stockalla kyselemässä vk-goreja ja myyjä katsoi minuun kummastuneen sanoen “Mutta nehän tulevat syksyllä!”. Niinpä tietysti, sehän on aivan loogista kun vk-vaatteet tulevat keväällä!

  Mutta mitä siis itse laitatte lapsille jalkaan kun talvigoret ovat jo liikaa ja maa aurinkoisenakin päivänä märkä? Kevät kumppareissa kuullostaa nihkeältä…

  Onnea uudelle blogille!

 4. Vastaa

  admin

  Kiva, kun olette löytäneet tänne ja tervetuloa lukemaan.
  Kevään kengistä on tulossa paljon juttua piakkoin!

 5. Vastaa

  maija78

  Meilkein jo itku pääsi kun luin jäähyväiskirjoituksen. Mutta tämähän näyttää paremmalta. Yhtäkään kirjoitusta ei ole minulla väliin jäänyt, ja myös minityylin vakkarilukija minusta tulee. Ihanaa naiset!

 6. Vastaa

  Essi

  Onnea Laura, Marika, Heini ja Sari!

  Ihanaa ettei enää tarvitse mennä sivuille nähdäkseen jotain kivaa 🙂

 7. Vastaa

  Heidi

  Vau, hienot sivut. Luin joka postauksen blogista ja nyt siirryn ilolla tänne 😀 Peesaan Julista, vk-kengät kiinnostaa. Meillä myös ongelmana lastenhuone, kun sinne pitäisi mahtua kahden pojan sängyt sekä lelut, eli ideoita eri ratkaisuista (vai onko muita kuin kerrossängyt?)

  Mielenkiinnolla odotan mitä kevät tuo tullessaan tänne blogiin.

 8. Vastaa

  Nellis

  Todella hienolle näyttää! Ehdin jo pelästyä kun näin jäähyväiskirjoituksen, että lopetatteko te kokonaan. Olikin parempaa tiedossa! 🙂 Minä olen myös alusta lähtien lukenut blogianne ja varmasti jatkan lukemista myös täällä.

  Ps. Iso plussa sisustusosiosta!

 9. Vastaa

  Tiina

  Kivalta näyttää uusi bloginne! Tulen varmasti seuraamaan, vaikuttaa oikein kiinnostavalta ja monipuoliselta 🙂

 10. Vastaa

  Olivia

  Onnea uudelle blogille! Ihanaa, että jatkatte vielä bloggausta. Ehdin jo säikähtää, kun näin jäähyväisviestinne. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kirjoituksianne :).

 11. Vastaa

  Elämää kerrostalossa

  Hienoa päästä lukemaan teidän juttuja täältä!
  Vaikka taidatte enemmän keskittyä kirjoittelemaan poikien ja pienempien tyttöjen jutuista..

 12. Vastaa

  Marika

  Elämää kerrostalossa, parhaan taitomme mukaan yritetämme kirjoittaa mahdollisimman laaja-alaisesti. Minulla on kuitenkin porukan vanhin tyttö, ja hänkin täyttää vasta kolme, mutta kovasti yritän muistella millainen on vähän isommankin pikkutytön elämä. Onneksi sitä on joskus itse elänyt. Mielellämme otamme muutenkin bloggausideoita vastaan, joten jos joku aihe erityisesti kiinnostaa, vinkkaa ihmeessä!

 13. Vastaa

  Finette

  Julis & Heidi, eikö Stockalla ollut Vikingin goretexkenkiä tai Kangaroon? Olen miltei varma, että näin niitä Tapiolassa, mutten ollut lasten kenkäostoksilla, niin en mennyt tarkemmin katsomaan. Tuon Juliksen kommentin, että goretexvälikausikengät tulee syksyllä olen kuullut ennenkin Stockalta, mutta mitä ne höpisee…? Vai muistanko väärin, mutta eiks ne ole ollut keväällä kantistarjouksessakin? Vähän sellaiset lenkkarit välikausipukujen kanssa samaan aikaan eli maalis- tai huhtikuussa? Eikö? 🙂

 14. Vastaa

  Adeleide

  Finette: Mä käsitin että niitä hiukan korkeammalla varrella olevia goretexejä tulisi vain syksyllä. Nyt on kaupoissa näkynyt pääasiassa varrettomia malleja, tosin juuri Vikingiltä oli kyllä ainakin yksi hiukan korkeammallakin varrella varustettu malli.

 15. Vastaa

  Helmi

  Upeeta ja mahtavaa. Olen jo koukussa mini-juttuihin.

 16. Vastaa

  ihq

  onnea uudelle blogille!! odotan innolla tulevia bloggauksia 🙂 hyvältä näyttää! Heinille tsemppiä loppuraskauteen!!

 17. Vastaa

  Katri

  Hienoa kun olette avanneet nämä sivut. Tässä yksi vakilukija ilmoittautuu.

 18. Vastaa

  Keittiövaaka

  Ihana blogi-idea, vaikkei olekaan itselleni vielä ajankohtainen! Vaikka olenhan toki kummitäti 😉

 19. Vastaa

  Lissu

  Jee!! Tämä on aivan ihastuttava blogi!! Tyylikäs ja kovin monipuolinen; pidän kovasti siitä ajatuksesta, että kaikki kiva lapsen elämään liittyvä saadaan samaan blogiin, elis vaatteet, sisustus, lelut, pelit, matkavinkit… Minä ainakin olen vakiolukijanne ja toivon jhartaasti, että bloggausintonne jatkuu vaikka lapset isommiksi varttuisivatkin!!

 20. Vastaa

  Irene

  Ihana blogi!

  Ja kuten joku sanoi, kiva kun ei ole ny sivustojen alaisuudessa…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *