The Flexi bath

17/03/2009

ra_0108a.jpg

Meillä kaikki pojat edelleen tahtoo saunan jälkeen mennä kylpyammeeseen kylpemään ja leikkimään. Toistaiseksi on pärjätty yhdellä vaaleanpunaisella ammeella, jossa minäkin olen aikoinaan kylpenyt. Amme on vanha ja painava eikä juurikaan “poikamainen”, mutta tunnearvo sillä on äidille suuri.

_ra_0108a

Neljännen lapsen myötä (joka muuten edelleen antaa odotuttaa itseään, vaikka laskettu aika onkin jo ohitettu) on ehkä meidänkin aika hankkia uusi ja nykyaikaisempi amme. Nykyäänhän tarjolla on vaikka minkälaisia ammeita. Löytyy ns. “kohtuammetta” ja tulpalla varustettuja malleja, joista veden tyhjentäminen on helppoa. Vastaani tuli yksi uudenlainen amme, joka herätti mielenkiintoni ylivoimaisesti, nimittäin The Flexi bath.

The Flexi bath on nimensäkin mukaan “joustava”. Oikeastaan sen laidat on kyllä kovamuovia, mutta välissä on silikonisia “saumoja”, joiden joustavuuden ansiosta ammeen voi käytön jälkeen laittaa kasaan.  Näin ollen se menee todella pieneen tilaan ja meidän taloudessa se on enemmän kuin hyvä ominaisuus. Lisäksi ammeen tulpassa on ominaisuus, joka väriä vaihtamalla kertoo mikä on veden lämpötila.

hotcold

The Flexi bath on yllättäen tanskalainen keksintö, joka palkittiin viime vuonna lastentarvikkeiden innovaatio palkinnolla. Tuotteen takana on yritys nimeltään  A Real Cool World. Valmistajan mukaan ammeet tulevat myyntiin Suomessa huhtikuun puolessa välissä ja itse aion heti käydä ammetta katsomassa. Vielä en tiedä mistä ammetta saa Suomessa ostettua, mutta lupaan informoida heti, kun saan tiedon selville.

Käy kurkkaamassa The Flexi bathin esittely video täältä.

2 Comments

  1. Vastaa

    chic mama

    Wow! A REAL COOL PRODUCT from a REAL COOL WORLD! On the pictures it looks nice, and probably works well too. I wish there was a hook to hang it on the wall….maybe there is? I wonder how much it costs, but I guess we´ll find out soon. I´d definitely like to get the white/grey version. I´ll be looking forward to the update on retailers, thanks again for sharing this interesting product with us!

  2. Vastaa

    Viivi

    Kyllä se kuopus sieltä ajallaan saapuu maailmaan mutta kovasti tsemppiä loppumetreille, Heini!Meillä nuorimmaista odotettiin ja odotettiin kun kaksi edellistä olivat syntyneet etuajassa mutta yli meni.Niin ja kyllä oli pitkä aika odottaa…mutta vaivan arvoinen pikkumies joka on aivan kohta jo 1v.*Sniif*

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *