Tietokirja atooppiselle lapselle

19/02/2012

KutitusE4.jpg

KutitusE4

Erikoislääkäri Kirsi Isoherranen ja valokuvaaja Martti Lintunen ovat tehneet hienon tietokirjan ihosta lapsille. Kirja kertoo atooppisesta ihosta ja sen toiminnasta selkeästi ja konkreettisesti. Kirjassa käsitellään sopivasti myös ihon sairauksista ja miten ja miksi niitä pitää hoitaa, vaikka ei aina huvittaisikaan.

Kirsi Isoherranen, Martti Lintunen: Miksi minua kutittaa?

Prometheus kustannus 2011

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  L

  Miten tämä kuulu tyyli-sivulle? Pistää miettimään, saitteko kirjan ja sitä pitää nyt mainoistaa…

 2. Vastaa

  Sari

  Ikävää L, jos pahoitit mielesi tästä kirjavinkistä! Lueskelin kirjaa kirjastossa ja mieleeni tuli, että se voisi kiinnostaa muitakin atooppisten lasten vanhempia.

 3. Vastaa

  R

  Tämä äiti kiittää vinkistä! Itsellä ei ole koskaan ollut mitään iho-ongelmia ja esikoisellakin on normaali iho ja nyt perheessä on 1v3kk tyttö, jolla atooppinen iho eli tämä kirja tulee meidän perheessä tarpeeseen. Ehdottomasti ostoslistalle!!

 4. Vastaa

  Poletti

  Minäkin kiitän kirjavinkistä. Meidän perheen muut jäsenet eivät atooppisesta ihosta ole kärsineet, mutta meidän 4 kk:n ikäisellä kuopuksella on paha atooppinen ihottuma. Atooppisen ihon hoidon olen joutunut opettelemaan ihan alusta alkaen. Rasvaa kuluu ja neuvot ovat kullan arvoisia, joten taidanpa mennä kirjakauppaan ja kotiuttaa kyseisen kirjan meille kotiin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *