Tippukivitapaus

05/01/2018

37340693375 c25e3b0beb z - Tippukivitapaus

Tippukivitapaus on lastenteatteritapaus, jonka osina ovat Laura Ruohosen riemastuttavat runot, Anna-Mari Kähärän tarttuva musiikki ja Erika Kallasmaan hassut hahmot. Koko perheen musikaalia esitetään Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä toukokuun loppuun saakka.

Seija Soija on pikkuinen papu, joka asuu täti ja setä Soijan kanssa. Täti ja setä ovat keräilujöitä ja kun he kasvattavat hanurikokoelmaansa, Seijalle tulee ahdasta ja hän menee hukkaan. Hän tahtoo löytää maailman parhaan piilopaikan, jotta he voisivat löytää hänet ja saa mukaansa tukaanin ja Hujopin. Seijaa etsii ensimmäisen agenttitehtävänsä saanut Mahtimummo Päätäi Väätäinen pipoautollaan, Matkalla Seija ja Hujoppi tapaavat Diktaatan, Rämeämmän, Karmee Gurmeen ja maailman vanhimman pizzan ja muutaman muun kumman tyypin.

Laura Ruohosen runoihin on piilotettu viisautta ja ripoteltu joukkoon nurinkurista logiikkaa, joka on lapsen maailmassa aivan oikein päin: Jos sulla on lapio tarvit lunta.

Tippukivitapaus on kaunis, villi, anarkistinen ja vauhdikas. Sen musiikki jää mieleen soimaan ja se soi kuin lasten Ultra Bra, eikä pelkästään Vuokko Hovatan äänen vuoksi.

Me suosittelemme lämpimästi kaikille! Kansallisteatterin Suuri lava on jo lapselle elämys erityisesti väliaikatarjoiluineen, ja kun siihen lisätään näin kunnianhimoisesti ja taitavasti lapsille tehty musikaali, se on pakko nähdä. 10-vuotiaan suosikki oli Seija Soija ja ihana Tukaani, äidin Rämeämmä.

Tippukivitapaus -runokuvakirja on ilmestynyt viime keväänä. Tippukivitapaus-cd on myynnissä Kansallisteatterin lippumyymälässä.

ROOLEISSA Markku Haussila, Vuokko Hovatta, Jani Karvinen, Katja Kortström, Markku Maalismaa, Pihla Maalismaa, Sari Puumalainen, Marja Salo, Seela Sella sekä virtuaalisesti Martti Suosalo

MUUSIKOT Sami Kurppa, Ville Leppilahti, Sara Puljula, Marko Puro ja Senni Valtonen

LIPPUJA TÄSTÄ

Pääsimme katsomaan näytöksen ilmaiseksi

tippukivitapaus 1 - Tippukivitapaus
Kansallisteatteri kuva: Tanja Ahola
tippukivitapaus 2 - Tippukivitapaus
Seela Sella, Markku Haussila, Markku Maalismaa, Marja Salo ja Pihla Maalismaa. Kuvaaja Tanja Ahola
tippukivitapaus 3 - Tippukivitapaus
Katja Kortström, Markku Maalismaa, Vuokko Hovatta ja Jani Karvinen. Kuvaaja Tanja Ahola.
tippukivitapaus 4 - Tippukivitapaus
Marja Salo, Katja Kortström ja Pihla Maalismaa. Kuvaaja Tanja Ahola.
tippukivitapaus 5 - Tippukivitapaus
Markku Haussila, Vuokko Hovatta ja Pihla Maalismaa. Kuvaaja Tanja Ahola.
tippukivitapaus 6 - Tippukivitapaus
Marja Salo ja Pihla Maalismaa. Kuvaaja Tanja Ahola

t?a=1198930991&as=1084479697&t=1&tk=1&i=1 - Tippukivitapaus

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *