Tossut tassuihin

18/08/2009

kesä09-139-225x300.jpg

Hups, ovatko keväällä vielä täydellisen sopivat sisätossut kutistuneet kesän aikana? Vai olisiko sisäkenkien sopimattomuuteen syynä kuitenkin valoisaan aikaan valon nopeudella kasvavat pikkujalat.

Vielä ehtii hankkia sisäkengät kerhoon, tarhaan, eskariin, muskariin tai ihan muuten vaan. Valikoimaa on ainakin runsaasti ihanista prinsessahörsöistä supertrendikkäisiin vaaritohveleihin. Minityyli testaa ja kokeilee sekä raportoi käyttökokemuksia myöhemmin syksyllä.

reinotkesä09-139

Reinotohvelit ovat nousseet monien suosikiksi, sillä sen verran  tuttu näky ne ovat kerhoissa ja päiväkodeissa. Väritykseltään ruskeat ovat jo klassikot, karkkipinkit ja taivaansiniset  suloiset kuin mitkä. Mikäli lapsiin (ja vaareihin) on uskominen, niin ovat myös mukavat jaloissa. Tukeva kumipohja pitää hyvin liukkaallakin lattialla, kunhan vaan koko on oikea. Reinot on kooltaan melkoisen suuria, näissä menee 1-2 kokoa pienempi kuin sen hetkinen kengännumero. Reinoja myy ainakin Sokos, Stockmann, Prisma ja Citymarket. Netin kautta saa Reinokaupasta.

robeezkesä09 172 225x300 - Tossut tassuihin

Robeezit ovat tossujen klassikot. Hollantilaismerkki on tunnettu laadukkaista ja hyvin jalkaan istuvista tossuistaan. Malleja Robeezilta löytyy kolme: Soft solesit (“tavalliset tossut”) ja oikeita kenkiä ulkonäöllään jäljittelevät Mini Shoezit ja Tredzit. Koot ensimmäisenä mainituissa on neljään ikävuoteen asti, ja jälkimmäisissä isoin koko on 18-24 kuukautta. Robeez -jälleenmyyjiä mm. Baobab baby , Jesper Junior ja Stockmann.

IMG_1547IMG_1544

Tinyzonen tossut ovat napakkaa nahkaa ja hiukan korkeampi varsi tukee nilkkaa. Koot ovat normaaleja. Suomessa myy Pompox, Wilmis, Juulia ja Joonatan ja Riemuli

starchildIMG_1548kesä09starchild2

Starchild-nahkatossut valmistetaan pehmeästä italialaisesta nahasta.
Jokainen tossupari valmistetaan käsityönä Leicesterschiressä Englannissa. Tossut ovat reilun kokoisia. Kannattaa mitata lapsen jalka ennen tilausta. Suomessa myy mm. Tohvelisankari, Wilmis, Mussukat.fi, Vaippatalo, Tirsokas, Tinttaiita, Pikkuriikki Starchild- tossuja lapsen nimellä voi tilata Babyluxista .

Shooshoos

Shooshoos tossut on värjätty kemikaalittomilla väriaineilla. Vain taaperoisille. Suomessa jälleenmyy Ihmemaa.

superfit

Superfitin tossut ovat lämpimät ja pitävät. Pohja on taipuisa eikä jätä jälkiä. Superfitiä myyvät suuret tavaratalot ja kenkäkaupat, netissä BRANDOS.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *