Trendipäähine tuli (sittenkin) taloon

10/04/2017

Unknown 23 - Trendipäähine tuli (sittenkin) taloon

Unknown 21 - Trendipäähine tuli (sittenkin) taloonTässäpä muuten muotijuttu, johon en ajatellut itse innostuvani lainkaan. Suurirusettisia “head wrapeja” on näkynyt instagramissa ja lastenvaateintoilijoiden palstoilla etenkin graafisen tyylin ystävillä ja hirmu söpöjä ne etenkin pyöreäposkisilla pikkuvauvoilla ovatkin. Kun kahden pojan jälkeen sain tytön, ovat silkkirusetit, tyllit ja kaikki supertyttömäinen olleet enemmänkin meidän juttu, ja nämä trikoopannat ajattelin säästää muille. Vaan kuinkas sitten kävikään…

Lastentorilla tutustuin ihan uuteen VALKAMA accessories -merkkiin, ja sen superpehmeisiin head wrapeihin. Valkaman “äiti” on Hanna Valkama, taiteiden maisteri tekstiilimuotoilun koulutusohjelmasta. Hän on kehittänyt oman head wrap -mallin, joka on sekä kaunis että pysyy hyvin paikoillaan. Tuotteet tehdään pieninä sarjoina Suomessa.

Ihastuin materiaaliin ja kauniisiin kuoseihin, joten päätin ostaa kokeeksi yhden kappaleen. Ja tosi suloinenhan tämä panta on.

Unknown 19 - Trendipäähine tuli (sittenkin) taloon

Unknown 24 - Trendipäähine tuli (sittenkin) taloon

VALKAMA head wrapit löydät myös Lapsimessuilta, muuten tilaukset Facebookin kautta. Hinnat 24-26 euroa riippuen koosta ja materiaalista.

Lapsimalli lahjottu kuviin suklaamunin. 

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

1 Comment

  1. Vastaa

    maija78

    Voi, tuo on niiiiiin nätti! Ja miten ihastuttavan iloinen malli! Tilasin meille myös innoissani Valkamalta harmaan version, ja kertaakaan se ei ole päässä paria sekuntia kauempaa pysynyt.. Myöskään pinnit ja rusetit ei pysy, vain siniset ja mustat pompulat… 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *