Trollin kevät

30/01/2010

FSpuku pojat 225x300 1 - Trollin kevät

FSpuku_pojatFStakki_tytöt

Trollin kevätmallistossa on ruutuja ja reippaita värejä. Mallistosta löytyy takki ja housut sekä haalari, mutta tänä keväänä ei huippuhyvää kumipintaista villavuorellista haalaria tullut ollenkaan. Me&Maman väki on kuitenkin luvannut yrittää saada edellisten kausien värejä kauppaan, joten jos peikkohaalaria olet vailla, kannattaa kysellä TÄÄLTÄ.

FS_puku_pojat1FS_takki_tytöt1

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

11 Comments

 1. Vastaa

  Kotiäitee

  Tyttöjen haalarin väri on kiva. Harmi vaan, kun meille ei tänä keväänä tarvita vielä yhtään välikausipukua. Mutta katsoataan sitten syksyn alesta, että täytyykö ensi kevättä silmällä pitäen ostaa tyttöselle toinen välikausihaalari.

  1. Vastaa

   Laura

   Mua harmittaa vietävästi, kun Robinille ei enää mahdu viime kevään ja syksyn Trollin sadehaalari. Voin vaan kuvitella kuinka paljon loskaa ja vettä on tänne Helsinkiin tiedossa keväällä, kun kaikki nämä lumet sulaa.

 2. Vastaa

  Sanna

  Tuommoinen ruututakki olisikin kiva! 🙂 Ja täältä löytyy viimevuotisia peikkohaalareita alesta: http://www.uteungar.se/

 3. Vastaa

  Lilli

  “Reippaita värejä”?
  Perus pinkki ja sininen, joita löytyy jokaisesta lastenvaatemallistosta 🙁

 4. Vastaa

  Tiinu

  Pyörähdin tänään kaupoissa tekemässä ensimmäisen katselmuksen poikien kevätvaatteista ja kyllä värimaailma aika “reippaalta” näytti. Värit olivat toki “perus” sinistä, pinkkiä, vihreää, mutta sävyt olivat aika tummia siis reippaita 🙂 Yleensä näitä värejä näkee syysmallistoissa enemmän. P.O.P.illa oli ihanan keväisen väriset fleecet, mutta takit olivat tätä reippaan väristä linjaa, ja jotkut sävyt aika tunkkaisen tummia… Ticketin plain rain puvut yksiväriset tummansininen ja tummanruskea. Hmmmm…. Ehkä päädyn kuitenkin P.O.P.iin että saa väriä takkiin, vaikkakin sitten näitä reippaita sävyjä 😉 Vai olisko vielä joku mallisto mitä pitäisi odottaa??

 5. Vastaa

  Sarianna

  Kokemuksia ei ole, talveksi meinasin syksyllä haalarin ja hanskat ostaa mutta pääyinkin Minymoon. Johon olen ollut TOSI tyytyväinen. Mutta hanskojen kanssa meillä on ongelmaa, nimittäin Reimatecin, Minymon ja tähti Jonathanin hanskoissa lasten kädet on pikkupakkasillakin kylmät vaikka laitan ruskovillat alle! Ideoita, mitä kokeilisin?

  Ja tietääkö joku saako Minymon haalarit laittaa kuivauskaappiin? Rumpukuivausmerkissä on yksi “pallo”. Muksut menevät huomenna nimittäin ensimmäistä kertaa elämässään päiväkotiin, hui =)

 6. Vastaa

  Heini

  Meillä pienet sormet pysyy lämpiminä Rasavilin peukalopoteissa, joten niitä voin suositella!

 7. Vastaa

  sanna

  Meillä myös ainoat lämpimät hanskat on nuo Rasavilit, suosittelen!!! Testattu on kanssa reimatecit ja Jonathanit, niitä voi käyttää ainoastaan leudommilla keleillä, muuten on kädet kylmät.
  Vaikea on tuo kevään pukuvalinta. Miten muuten on tuo ticketin koon kanssa? Tyttö on 95cm, kannattaako ottaa 92 vai 98?? Taitaa olla reilua mallia? Sais kyllä mahtua vielä syksyllä, toisaalta neiti kasvaa tosi tasaisesti. Ajattelin tuota kaksiosaista pukua kun tyttö keväällä jo 3,5v.

 8. Vastaa

  Joanna

  Sarianna: Siis talveksiko haet? Peukalopotti on kans hyvä, mut tänä talvena on ollut kokeilussa Elsa Pitkäsen Satu-rukkaset – eikä oo tarvinnut pettyä. Ruskovillan tumppujen kanssa pidetty nyt kovimmilla pakkasilla ja jopa vilukissakuopuksen sormet ovat niiden kanssa kohtuulämpimät. Normipakkasilla ei ole mitään ongelmaa. Suosittelen!

 9. Vastaa

  Susan

  Kiitokset Sanna linkki-vinkistä. Trollin peikkohaalari lähti tilaukseen, meille sopiva koko löytyi vielä alesta. Ja muutama muukin tarpeellinen vaatekappale:-)

 10. Vastaa

  Kotiäitee

  Meillä on ollut vaikka mitä rukkasia, mutta kovilla pakkasilla ainoastaan mummun kutomilla välitumpuilla (joissa langanpätkävuori) ja hm:n hanskoilla pysynyt nuo pienet kädet lämpösinä. Itse olen havainnostani oikein ihmeissäni ollut.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *