Trunki -matkustuslaukku

02/04/2012

4817771_f520.jpg

4817771_f520

Olen jo vuosia ihastellut lentokentillä käteviä lasten Trunki-laukkuja, joiden päällä voi matkustaa. Olin todella iloinen, kun huomasin näitä voivan vihdoin ostaa myös Suomesta, Kämp Gallerian Kids Outdoor-liikkeestä.

Robin sai synttärilahjaksi oman sinisen Trunkin odottamaan kesän reissuja. Laukku pakattiin välittömästi täyteen Cars-autoja.

IMG_3953IMG_3952IMG_3930

Koska lähdetään?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

11 Comments

 1. Vastaa

  maija78

  meillä olisi yksi ylimääräinen, tiikeri-kuosilla. Jos jotakuta kiinnostaa (vai saako tätä kautta edes kaupata…?)

 2. Vastaa

  Saara

  Joas sai jouluna Gruffalo Trunkin (http://www.amazon.co.uk/Trunki-Gruffalo-Suitcase-Limited-Edition/dp/B002GKC0ZK) ja rakastaa omaa monsterilaukkuaan 🙂 Viime talvena en ottanut Suomen lomalle enää rattaita mukaan ja lentokentällä tuo laukku olikin tosi kätevä, sillä vilkas poika ei kadonnut ihmisvilinään, kun halusi ratsastaa laukullaan. Hinta/laatu-suhde on kyllä kunnossa (n.30e) ja tuonne mahtuu hyvin viikonlopun tavarat! Lisäksi laukku ja sillä ratsastava poika saivat paljon positiivista huomiota ja hymyjä tuntemattomilta 🙂

  Voin siis vain suositella!

 3. Vastaa

  Miroin

  Hei mua kiinnostais

 4. Vastaa

  annika

  Maija78: missä päin teidän laukku on? Minua kiinnostaisi
  Voisitko laittaa sähköpostia lastenvaateralli@gmail.com.

 5. Vastaa

  Johanna

  maija78 Minua vähän kiinnostaisi tuo. Pystytkö lähettämään kuvan? johanna.ansonen@meandi.fi
  Missäpäin asut? Postitus maksaa varmaan aikalailla.

 6. Vastaa

  L

  Meillä on ollut jo pari vuotta tiikerikuvioinen Trunki, jota 3v. poika rakastaa.
  Lentokentällä aika sujuu rattoisasti laukkua työnnelle ja aina on istumapaikka lähellä. Ehdottomasti suosittelen lentomatkoille mukaan käsimatkatavaraksi!

 7. Vastaa

  Ritapauliina

  Näitä laukkuja saa myös Warkauden Portin laukkumyymälästä. Ihastelin niitä itse tässä taannoin siellä, olivat hauskan näköisiä! Ja vaikutti myös kestävälle ja laadukkaalle laukulle.

 8. Vastaa

  Santtu

  Ihan huippu laukku! Meillä ollu käytössä kolme vuotta. Amazoni.de aikonaan tilasin kun ei Suomesta saanut.

 9. Vastaa

  Heidi

  Juu huippu on. Meille ostettiin samaiset siniset Vantaan Toys ‘r us- liikkeestä kolme vuotta sitten ja maksoi alle 20€. Käytössä olleet siis 2-5 vuotiailla ja on todella toimineet.

 10. Vastaa

  Tiina

  Hei.

  Miten iso tuo laukku on? voisiko sitä kuvitella lapsen omaksi matkalaukuksi, mahtuuko siihen pienen ihmiset vaatteet? vai onko se vaan sellainen lelu/viihdykelaukku kentälle?

  1. Vastaa

   Ullis

   Tiina, Trunkin mitat ovat 46x20x32cm. Meillä oli matkalla siinä molempien lasten lelut. Kyllä siihen pieniä vaatteitakin ihan kivasti mahtuu sisälle, varsinkin jos matkaa jonnekin lämpimään. Itse otan aina vähän liikaa vaatteita mukaan, joten minun pakkaamistyylillä tuo ei pelkästään riitä vaatteille 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *